|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Her nedense burada araç tanıtımı yapmamışım... Buyrun.. İmageshack değişmiş, resim küçültme bölümünü bulamadım... Forumumuz otomatik küçültüyor diye bildiğimden büyük hallerini ekliyorum.
![]() ![]() ![]() ![]() Ekran değişikliği yaptım. Artık JVC'nin KV AWX900 marka Double Dinini kullanıyorum. ![]() Sıradanlaşan bu 3d stopları çıkardım, Depo'nun Ledli stoplarını kullanıyorum. E bir de plakalar kırmızı değil. Çekim için yapılmıştı. ![]() Boyut olarak ufak ama beni tatmin eden tesisatım. Mümkün olduğunca iyi marka, max verim, uygun fiyat, minimum yer kaplama kıstaslarını korumaya çalıştım. ![]() Değiştirdiğimi söylediğim ledli stoplar ile... ![]() ![]() OTTO 4-1 Headers OTTO Kat İptal Tüpü Magnaflow Cat Back Egsos Sistemi Pipercross Cold Air Intake Kit 18" König Unknown Jant 215 35 18 Kumho Lastik KONI Amortisör FK 6-4 Yay OMP Ön Kule Gergisi Brembo Hava Kanallı Fren Diski ART CAR Deri Döşeme Momo Deri / KarbonFiber Vites Topuzu Momo Deri / KarbonFiber El Freni Momo Pedal Kiti Momo Sol ayak Dayama Cockpit Design Karbonfiber Göğüs Kaplama DLAA - Civic Kapı Eşikleri Solargard Cam Filmi Depo Ledli stop Eagle Eye Far Sis ve farlarda Xenon Alpine MRP F-550 125 w X 4 Amfi Alpine MRP M-450 800 w x 1 Amfi JL Audio W3 300 RMS Subwoofer For - X 1 Farad Kapasitör Ön ve Arkada JBL GTO 6506ce 16.5 cm 210 w Component JVC KV-AWX900 Ana ünite Son Düzenleyen Evrenoz; 24-06-2010 00:39. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
maşşallah fotolarda çok başarılı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşallah gayet şık, kazasız belasız ...
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
maşallah çok güzel.kazasız belasız
__________________________________ Dünyanın en yüce tahtınada çıksanız oturacağınız yer kendi .ıçınızın üstüdür...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Maşallah Evren abi.Aracını iyi biliyorum.Çok emek harcadın.Kazasız belasız.
Hala sende mi yoksa sattın mı ? __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TURBO
|
Maşallah Geçen gün cadddede gördüm bu aracı başarılı
__________________________________ Rad-R Performance |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
Sağolun arkadaşlar, Harun araç halen bende. Lâkin askerden döndüğüm ve maddi olarak toparlanamadığım için bir parça bakımsız durumda. Kısmetse 1-2 aya tampon boyaları, ön sağ yan cam filmi gibi eksiklikler de tamamlanacak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Masallah Evren
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Duyduğum kadarıyla Çorlu da yapmışsın askerliği (:
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Sağolasın Yavuzum.
Evet harun çorludaydım. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Çok geç haberim olmuştu.Geçmiş olsun bu arada.Darısı başıma kısmetse.Ağustosta bende gidiyorum.
Şehir içindemiydi.Yoksa ağır bakımmıydı ? __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
Canın sağolsun. Hayırlısıyla sen de gidip gelirsin işallah.
Şehrin hemen dışında, 105. Topçu Alayı içinde Mühimmat Bölüğünde. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Maşallah kazasız belasız birkez maxxcarda görmüştüm yakından daha bir hoş duruyor.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: i-30
|
Ledliler başarılı seçim olmuş
![]() Maşallah kazasız belasız yorum king
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() Ulaş yolunda olması lazım o bölük.Öyle hatırlıyorum. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah kazasız belasız
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
22" monitöre sığdıramadım
Hem fotolara hem de aracına maşallah. Bilinçli ellerde güzel bir araç çıkmış ortaya.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
Teşekkürler arkadaşlar.
Yahu forum neden küçültmüyor bu fotoğrafları, ayrıca aimageshackde yeniden boyutlandırma neden yok. Bir akere gittim değişmiş herşey.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
maşallah evrenoz
bu jantlar çok güzel 2.elni çok aradık makul fiyata bulamadıık vazgeçmiştik
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |