abi kalk gidek adanaya yapak gelek ayükünnüü :)
Printable View
zamanla dahada güzelleşecektir maşallah :)
iso maşallah çok gayretlisin inş çok güzel bi ef olacak..
ismail abi salı günü adanadayız :D
osman abi ismail abi mi gayretli :D
umut gel sana da yapıcam filan olmuo kanka ayıp :D
vayy vayyyy vayyy efem negüzel oldu abi yaa.allah nazarlardan korusun.maşallahı var.bi tampon nekadar değiştirdi arabayı.güzel bi jant atıp coilleride taktıkmı tamamdır.hele bide motora girersen tadından yenmezz.özledim efemi getirde sevim biraz:D
devamını merakla bekliyorum
mustafa senin ef diyarbakır a mı gittiydi yauw hemde bizim topraan arkadaşına gitmiş
valla daha iyi bakacaklar gibi :D
adamım sana ve aracına 41 kere maaşallah projeyi hızlandır 17 jant,coil ve tavanı carbon ile kapla ve bir aralar stp selçuk un vtı ında kullandığı minik carbon m aynalardan bul o zaman tam bir jdm ef olur bence. . . Kolay gelsin.
maşallah...
sağol abi sponsor gelince hız kazanacak proce :)
ufak yollu yükleniyor :)
maşallah , güzel oluyor, olucak..
kısa zaman içinde evrim geçirmiş ve dahada ciğerlenmiş şekilde yollarda.birazcık sabredin....ismail abi güncel bikaç foto ekle.
Maşallah çok güzel olmuş EF
ismail yeni fotolar yokmu ?
ne durumda araba ?
gzl olucak msallh
vti lara sıkıntı olacak gibi :D
masallah..bi tampon ile arabanın kaderi değişmiş yaaa..
ön tampon görüntüyü inanılmaz değiştirmiş.folyo konusunda arkadaşlara katılıyorum koyu ve mat olan yerine daha açık renkli ve şeffaf olanla daha güzel durur..maşallah kazasız belasız kullanın..
getir makinayıda sıkalım artık ismail..
iso heyacanla bekliyoruz cedeme ef bitsin artık
abi bende pek göremiyorum ismail abiyi.adam honda aldı dertlere kaldı:D muayene swap kulak şanzuman:D ahahahah.her genç kızın başına gelecek şeyler.inşallah sorunsuz çıkarda rodajdan sonra vti lara sıkıntı yaratır.
gökhan abi ve osman abi ismail gelince size sıkıntı yaratacak demedi demeyin :)
bi bakalım doğukan. gelsin sıkınca belli olur artık.. baya bi kilo farkı var ama ciğerede bakmak lazım..
abi senin arabanın süper cigeri var maşallah ;) ismailin araba da hem hafif hemde motoru sıfır işte.. bakalım neler olacak..
nolursa olsun zevkli olur. hayırlısıyla sağlam gelsin gerisi önemli değil. senmi getirecen arabayı doğukan?
yakından inceledik biraz gayet güzel toplamışsın devamıda gelir işallah motorla beraber iyi sıkıntı olacak :D maşallah
maşşalah maşşallah ...
doğukan ismailin rakipleri bunlar
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/60275-caponyanin_ova_koylugu.html
biliyorum abi.. hepsinin maşallahı var :) ismailin arabayı da getirriz abi sorun deil.. kendisi gelemezse atlar gelirim ben ;)