ismail yeni fotolar yokmu ?
ne durumda araba ?
Printable View
ismail yeni fotolar yokmu ?
ne durumda araba ?
gzl olucak msallh
vti lara sıkıntı olacak gibi :D
masallah..bi tampon ile arabanın kaderi değişmiş yaaa..
ön tampon görüntüyü inanılmaz değiştirmiş.folyo konusunda arkadaşlara katılıyorum koyu ve mat olan yerine daha açık renkli ve şeffaf olanla daha güzel durur..maşallah kazasız belasız kullanın..
getir makinayıda sıkalım artık ismail..
iso heyacanla bekliyoruz cedeme ef bitsin artık
abi bende pek göremiyorum ismail abiyi.adam honda aldı dertlere kaldı:D muayene swap kulak şanzuman:D ahahahah.her genç kızın başına gelecek şeyler.inşallah sorunsuz çıkarda rodajdan sonra vti lara sıkıntı yaratır.
gökhan abi ve osman abi ismail gelince size sıkıntı yaratacak demedi demeyin :)
bi bakalım doğukan. gelsin sıkınca belli olur artık.. baya bi kilo farkı var ama ciğerede bakmak lazım..
abi senin arabanın süper cigeri var maşallah ;) ismailin araba da hem hafif hemde motoru sıfır işte.. bakalım neler olacak..
nolursa olsun zevkli olur. hayırlısıyla sağlam gelsin gerisi önemli değil. senmi getirecen arabayı doğukan?
yakından inceledik biraz gayet güzel toplamışsın devamıda gelir işallah motorla beraber iyi sıkıntı olacak :D maşallah
maşşalah maşşallah ...
doğukan ismailin rakipleri bunlar
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/60275-caponyanin_ova_koylugu.html
biliyorum abi.. hepsinin maşallahı var :) ismailin arabayı da getirriz abi sorun deil.. kendisi gelemezse atlar gelirim ben ;)