eser zaten tam oraların cocugu bıgun bırakıcam tekrar aıt oldugu yere bahcesır uzak kalıyo yabancı gıbı hıssedıyo kendını :)
Printable View
Maşallah hayırlı olsun :) Cihan abi iyi uğraştı bunla :) Sana nasipmiş demekki ;)
Bu arada bi görüşemedik Cihan abide gelsin bi geliyim yanınıza :)
Arabanız çok güzel maşallah,kazasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle :) Aynı araçtan bu haftalığına bende kullanıyorum fordların dizeli benzinlisini aratmıyor gerçekten.
güzel araç MAŞALLAH hayırlı olsun ..
bir focus sedan bu kadar yakısıklı olurdu :)) son nokta maşallah allah kaza bela vermesın
reptile focus 2 staylee:D hayırlıı olsuna gelelım :D
honda kadar güzel duruyor maşallah
ön panjur boyanmış sanki :)
saol cihan buyur gel kardesım beklerız...
kardesım bız gelemedık ıslerı bı ayarlayıpta kusura bakma buyur gel kapımız gerıye yaslı sekılde beklıyoruz :)
sadece panjurmu şahinim :)
senı toprak bıle kabul etmez :D
civic çok iyiydi yau hayırlı olsun buda çok güzel sefaköyde sık sık görüyorum kazasız bellasız
geçenlerde sefaköyde canlı gördüm...çok güzel maşallah ALLAH kaza bela vermesin...
maşallah civic bi harikaymış ama focusun kalır yanı yok
yok çok kötü değil aslında senden beter bı arkadasım daha var onun cenaze namazı bile kılınmaz :)
tesekkurler ...
saolasın cümlemize kazasız belasız ...
cıvıc evlat ya :(
http://i47.tinypic.com/2uzp35h.jpg
kankaa gene fenelarda yavruuu...
Honda'nın yerini tutmaz ama aynı araçda belli bir süreden sonra sıkar ara sıra değişiklik iyidir :)
Focus'da iyimiş hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlısı olsun guzel bır arac gorsel acıdan inşallah senı uzmez kazasız belasız.. :)