+1000000000000000000 kesınlıkle katılıorum
Printable View
Biliyorum bunu el yapımı far stop panjur satıyordu ordan hatırlıyorum :)
Benden bu kadar abi lip takabilirim birde sonbaharın ortasında sıfır fiorino düşünüyorm beyaz.ona nasip kısmet :)
teşekkürler değerli yorumlarınız için :)
Dandik telefon cekimi Bugun sanayiye tamponu değiştirmeye gitmiştimki :D denk geldi turbo tamponu alıverdim hemen 80 tl ye :) birde panjura italyan bayrağı yaptım :)
http://i56.tinypic.com/2lxzcyq.jpg
Not araba bir bucuk haftadır yıkanmıyor kirli biraz :)
maaşallah :D kmde ne kadar yakıyor öğrenci işi mi :D çok yaktğını biliyorumda Unolarn
lpg'li uno üzmez... ama benzinli ise iş degişir bende uno vardı 70s filtre vardı komple düz boru sonda bi egsoz
20 tl 40 45 km yapıyordum ama bazende yakmıyınca yakmıycagı tutuyordu 50tl 250 km yapmıştım yenibosna opetten 50 aldım ipsala yunanistan sınıra kadar gittim :D sonra keşanın ordakinden bi 50 daha almıştım :D geri dönememiştim :D o benzinle o ayrı konu :hahaha:
Tampon yakışmış :) bayrak çok açık kalmış bence panjurdan sökülüp aynaya yapılmalı :)
edit: Kapaklar gerçekten harika durmuş .. Çukurlarda durum nedir kırılır mı ?
Maşallahh :)
italyan bayragını neden yapıştırdın aceba
maşallah araca biraz bas aracı 10 olur
tampon çok ii durmuşta. baya iyi fiyat çekmişler :s ben 45 e almıştım gerçi aldığım yer sattığı tamponun turbo tamponu olduğunu bilmiyodu oda ayrı konu:D
Kırıldı bile :) tekrar takıcam 14 tenekelerden sonra teşekkürler :)
Fiat italyan olduğu için olabilir mi:) aracım italyan değil ama hoşuma gitti yapıştırdım..
aksarayda herşey pahalı yapacak birşey yok :)
Doğrudur harun :),
Lpgli uno malesef üzüyor tek nokta enjeksiyonda düzen tutmuyor 45 tllik gaz ile 120 km gidebiliyorum sadece
Yorumlar için teşekkürler herkeze :)
maşallah reco ön tarafı açılmış minik italyanın :-) yenimi yaptın?
ama tatlı olmuş bende hazır burda iken sorayım bizim emanetler ne oldu dostu ya
Kapaklar kalsin ve kafayi bastiğinda cok güzel olacak
bu benim gördügüm en renkli uno galiba ... kazasız belasız + cezasız sürüşler :D