hayırlı olsun Gürsel,
Printable View
hayırlı olsun Gürsel,
ahah moruk ben bu konuya maşallah yazdım diyye hatırlıyom ya :D senna benim msj ıda silmiş sanırım yanlışlıkla :D kankacım bu araç ferro da yapılan araç güzel oldu güle güle bin emme manifoldumda ferro da yanlız taktımı takmadımı bilmiyorum gidip bakabilirsin yada beni ara müsait bi zamanda detaylı konuşalım. 531 571 92 12
tekrar hayırlı olsun on numara araç
hayırlı olsun tanıdığım en boostsever insan diyim
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Sağlıklı ve sağlam yürür inşallah.Maaşallah...
Emme manifoldunu Eray'dan hacıladım :)
hayırlı olsun moruk güle güle emsin :D:D
Dur dur , şimdi ben onu bi yenileyim. Seninkini kullanmayacağım, seninkini baz alıp dolu alüminyuman 4 eksenli cnc ile yeni manifold işleyeceğim :)
Buda patlar çünkü.
sen manyaksın ya :D bittiğinde durumum olursa alayım bitanede bana yaptır :D :D
İmpreza'nın manifoldu dolu alüminyumdan işlendi. Küp iki parçaya bölündü, her parçanın işi işlenip sonra ortadan kaynatıldı. Made by HKS (Hakan Kaynak Sanayii) :)
beyni napcan bunla devam mı ?
Üzerinde morristech TSI var ama kullanmayacağım . Şimdi opsiyon olarak DTA Fast veya Haltech sp2000 üzerinde duruyoruz. Haltech'in fiyatı uygun, fakat vanos'u sürmesi konusunda şüphelerimiz var Oz ile, Oz haltech vanos'u yavaş sürebilir diyor, haltech'e mail attık vanos response time üzerine. Diğer taraftan DTA Fast s80 ise vanos'u rahat süren bir ecu, Haltech'den gelen cevaba göre Oz'cum ile açıcaz defterleri önümüze karar vericez. Bu pazar ingiltereye şirketten arkadaşlar gidecekler, olmadı uğrayın DTA 'den ecuyu alın gelin diyeceğim.
Her iki ecu'da da elimizi kolumuzu bağlayan kısım harness, plug and play harness yok, sıfırdan yapıcaz. İngiltereden s50b32 motor içi harness'i aldım, yolda geliyor. Tüm kabloların omajını ölçüp eğer bir kayıp yok ise bu harness'i kesip biçip uyduracam Haltech veya DTA Fast'e..
hayırlı olsun, çok eğlencelidir kesin :)
vites topuzunun 6ileri olan amblemini alabilirsiniz. başpınar - ertürkler - imaj hepside şaşmazda bmw parçacısı
Allah keyfini çıkara çıkara kullanmayı nasip etsin.
merakla prof fotolarını ve videosunu bekliyorum
allah salyangozuna zeval vermesin ,iyi üflemeler ,kazasız belasız kullanırsın inşallah
lanet olsun içimdeki salyangoz sevgisine :D
takipteyim tecrubelerden faydalancağım:)
Bu arada JDMWorks bu tsi'ın yeni versiyonunu kullanıyor 3 tane bmwsinde (3.25 x 2 ve 286 m3) , gerçi yeni versiyon da değil, dokümanları vs. bendeki ile aynı.