|
|
#1 | |||
![]() |
yeni plakamız geldi siteden kayaakindanda stickerler geldi sırada jdm tarzı ön farlarımız arka çeki demirimiz sarı sislerimiz spoon aynalarımız kaldı bakalım sticker yerleri için yorumlarınız benim için önemli benim hoşuma gitti fikir alışverişi adına bir kaç resim.
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH Son Düzenleyen By_FresH; 06-07-2010 12:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
hayırlı uğurlu olsun maşallah
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
eywallah bilader
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
plaka da,
sticker lar da, sticker lerin yerleri de, araç da on numara kardeşim güle güle kullan... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Volvo S60, Citroen C3 HDI
|
çeki demiri var bende
kazasız belasız çok güzel maşallah
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
eywallah kardeşim saolasın __________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
çok teşekkür ederim haberleşelim o zaman
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Volvo S60, Citroen C3 HDI
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
masallah herkesin zevki ama araba ies gibi duruyor vteci basarsan guzel drur leylek sedan ies gibi arklar jdm stopla hos olur
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
maşallah kazasız belasız.biraz daha basıp jant göbeklerindeki honda logosunu kırmızı yaparsan dahada güzel olur
__________________________________ Dünyanın en yüce tahtınada çıksanız oturacağınız yer kendi .ıçınızın üstüdür...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
hayırlı olsun bilader
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Maşallah.
Hayırlı Olsun. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
baya temiz duruyor. maşşallah.
kazasız belasız binersin inşallah. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Maşallah hayırlı olsun
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]() |
![]() ![]() eywallah saol teşekkürler dostum teşekkürler temiz bir araç bir kaç eksikleri var onlarda tamamlanınca daha iyi olur düşüncesindeyim. teşekkürler dostum __________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
geçen akşam mersin forumda beyaz hb si ile gezerken gördüm
çok temiz duruyor maşallah. aslında tt üyesi olduğunu anladım ama böyle bi plaka yok diyorsum arkadaşa
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Hayırlı olsun,kazasız belasız işallah.
|
|