ptt'nin kaybettigi stoplarimin aynisi :D
Printable View
ptt'nin kaybettigi stoplarimin aynisi :D
maşallah kazasız belasız.sade ve şık:)
Maşallah:icon_tup:
maşallah ailecek hastasıyız fjk nın :D , kazasız belasız.
maşallah en güzel vteclerden ;)
caner abım :D bıtanecık abım :D yorum yazmama gerek war mı sence ??? :D özledım senı ya :D
maşallah çok diri duruyor..Allah kaza bela vermesin.
Güzel araç sade ve güzel maşallah.
Kanka gel al askolsun yani :) basma konusunda uzerinize tanimiyoruz zaten :)
ben de seni seviyorum kankacimm ALLAH cumlemizi kazadan beladan korusun,fotolar icin tekrar tekrar tesekkurler.Avatar ve imza icin de ;)
Cihanim sizden korkulur valla yaparsiniz :) kanka ALLAH razi olsun o senin guzelligin'en kisa zamanda yaniniza gelcez insallah
Tesekkur ederim Kamer.Egzost sistemi Airmass marka catback.
Evet abi benzesiyoruz :) Lacivert ve sedan :icon_tup: iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim abicim.
kazasız cezasız binmek nasip olsun, maşallah.
Tesekkur ederim kardesimm ;)
uygun fiyata veririm :P
Saol Ahmetim,senin arabana da ben hasta oldum soyliyim :icon_tup:
Cok sagol kardesim daha iyisi sana nasip olur insallah :icon_tup:
sen sus gozlerin konussun yavrumm :) ben de ozledim kardesim benim.opuyorum seni :)
ALLAH razi olsun cok tesekkurler :icon_tup:
cok tesekkurler
Maşallah Canercim yeni gördüm arabanı her zaman överim güzel araç kullandıklarım arasındada en zevk vereni diyebilirim.
Bu arada airmass arıyorum haberin olsun satarsan alırım kardeşim.
Masallah masallah, süper..
masallah cok guzel duruyor.on farları jdm yapsan 10 numara olur.kazasız belasız.
Bir Peugeot'cu olarak hakkini yemiyeyim gercekten cok guzel , masALLAH'i var , kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanirsin umarim ..
Ayrica resimleri ceken arkadasin da ellerine saglik ..
Kirmizi da fena siritiyor arka cepheden ;)
vayyy en iyi kankam :D 41 kere maşallah dıorum sadelık bu olsa gerek cok tatlı duruor
bu arada evo dıorum halen aklımda dıorum :D o fuatın alıcagı olsun dıorum :D
allah kaza bela vermesin maşallah çok tatlı ve diri duruyor aracın:icon_tup:
Saol kardeşimmmm ;)
ALLAH razı olsun Tayfun airmass'ı düşüncem kafamdaki egzos sistemini netleştirirsem :icon_tup:
Saol Serkanımm ;)
Saol ALLAH razı olsun,jdm far düşünmüyorum ama önerin için teşekkürler :icon_tup:
Cok teşekkür ederim kardeşim ALLAH cümlemizi kazadan beladan korusun evet Ömer'imin ellerine sağlık güzel kareler oldu...
ALLAH razı olsun en ii kankammm :) evo işi annem bile sıçtı ağzıma ben ok vermiştim diyo nie almadın :( kısmet değilmiş diyelim be kankacımm
Amin kardeşim cümlemize inşallah çok teşekkürler :icon_tup:
maşallah iyi duruyor