:D :D ben de dedim aha biri egzos sesinden rahatsız oldu indirecek bizi.meğer senmişsin :D ALLAH razı olsun kardeşim çok saol...
Printable View
:D :D ben de dedim aha biri egzos sesinden rahatsız oldu indirecek bizi.meğer senmişsin :D ALLAH razı olsun kardeşim çok saol...
Temiz Araç .. Kazasız Belasız ..
10 numerooooooo maşallah maşallahhhhh
araç çok güzel ama gece gece bazen uykudan uyandırıyosun beni o iyi değil:) kazasız belasız
Yeni egzoz sistemi ile çok daha güzel olacak sesi :)
Sabırsızlanıyorum...
apex-i filan mı geliyor noluyor :)
Kanka egzoz hayırlı olsun cezasız kullanırsın inş bende senin kadar yürek yokk bak stok egzozla geziyoruz:D:D:D
ŞİMDİ DEMESİNLER BU ADAM DURUP DURURKEN NİYE EGZOZ DEĞİŞTİRİYOR FALAN FİLAN :D:D:D
Ok kanka derlerse cevap hazır
Ne egsozu be sakın değiştirme sanayi şekli egsoz boruları ile uğraşma. Tek kabulüm thunder'ı sök kelepçelerinden aynı şekilde yeni takacağın egsozuda kelepçeli yaptır tak Caner.
Hatta para olsa sendeki kitide alıp yedek yaparım ben : ) ahaha
Dur msn acayım rahat konuşalım.
Fena Olucak Fena..
Gelemesem Bile Ses Video'sunu İstiyorum Kankacım :D
Kanka Hks Lenmıssın :)
Hadı Hayırlı Olsun :):)
en kısa zmanda izmite bekliorz caner abi.... arabayı duymamız lazm:D
resmen bağrınıyo varmı benden iyisi diyee.. nokta olmuş maşallahh 41 kere maşallah abim
En dandik VTEC :icon_tup:
+ Çizmeci :icon_tup: :hahaha:
İst.te fırtına çıktığında vapurla birlikte batmış bu araç çıkarılıp toplanmış diye duydum :beuj:
Bu arada durduk yere eksozu niye değiştiriyorsun kanka? :D :D :D :hahaha:
(Okan cevabın banada mı aynı yövrüm?) :D :D :D
Süper olucak ses hayırlısı olsun kardeşim gördüğüm en güzel sadece birkaç vtec'ten biri Allah kaza bela vermesin :icon_tup: