geçmiş olsun :) nazar deydi arabaya :(
Printable View
geçmiş olsun :) nazar deydi arabaya :(
Lastik olculeri nedir? Fotograflardan mi bilemiyorum ama sanirim yanak olcusu biraz fazla kaciyor.
bu gün şehitlik konvoyunda ufak bir kaza yaşadı arkadaşımız. Buradan kendisine çok geçmiş olsun diyorum
herkese teşekkürler nazar değdi valla :S
Remzi maşallahı var aracın kazasız belasız kullan kardeşim
Bu arada dün akşam haberim oldu geçmiş olsun
geçmiş olsun ya.kazanın muhattaplarından biride bendim.gerek senin arabaya gerkese aydın ustanın arabaya yazık oldu:( Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun nazarımız değdi valla :(
Çok geçmiş olsun. Harbiden büyük talihsizlik oldu. :(
remzicim konuştuğumuz zamanlarda tahmin ediyodum böyle bişeyin ortaya çıkacağını...allah kaza bela vermesin..zevkli adamsın vesselam...
herkese tekrar teşekkürler..kaza bahane oldu yarın motoru komple indiriyoruz ve yeni motorumuzu takmaya başlıyoruz bi sıkıntı olmazsa 1 aya tekrar caddelerdeyiz.
Geçmiş olsun hakikaten nazar değmiş ama görüntü süper rengine imrenmedim desem yalan olur
Keskinleri sattınmı duruyormu hala ?
harika ya 2010 lar bu kadar çekici durmaz :)
bugün panelimiz tamponlarımız panjurumuz ve kaputumuz geldi..kaportacı onarıma başladı :) sanırım 5 gün içinde biter..sonra 2 haftalık motor maceramıza adım atacağız :) motorumuz 2 litre 8v 115hp bi motor..şimdilik yürümemize yetecektir fakat blok şimdiki 2.0 larla aynı olduğu için önümüz açık oynama şansımız yüksek :) herkese iyi forumlar.
Allah tekerine taş değdirmesin eline emeğine sağlık bende arıyorum
masallah cok iyi duruyor .. ellerin dert görmesin
maşallah ,
çok harika olmuş emeğine sağlık
gördüğüm en güzel golf mk1 tek kelimeyle maşallah :) 11 temmuzda canlı canlı görmekte nasip olmuştu bu hafta sonu şaşmazda gördüm önü kazadan dolayı komple sökülmüştü..
araç mükemmel olmuş gerçekten heveslendim valla bende
üstat elınıze saglık cok guzel bır arac olmus ama bırsey dıkkatımı cektı on goğus 97 99 arası kasa polonun kasasınınmı ?
herkese teşekkürler..evet göğüs polonun =) bu arada artık çıtırdan yürüyoruz 2e swap dan sonra :)
maşallah mükemmel olmuş emeği gecen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım
cok guzel masallah diyorum...
herkese iyi dilekleri için teşekkürler..inşallah ilk buluşmada görüşeceğiz =)
ooooooooo:icon_tup:maşallah fena duruyor
çok seviyorum şöyle modeli eski ama ruhu olan araçlarla uğraşanları ALLAH kazasız belasız ve sorunsuz binmeyi nasip etsin:)
maşalla...:) emek ısteyen ışlerr benzemez al bın qez e:)
herkese teşekkürler =)
çok güzel ve çok emek harcanmış maşallah...
maşallah çok diri gözüküyor, peki işey sormak istiyorum bugune kadar aşağı yukarı ne harcadın araç dahil ? özeldende yazabilirsin...
Nerden nereye. Maşallah . Kazasız belasız.
Süper olmuş maşallah :) her açısından foto isteriz :D
hey maşallah... önü şimdi daha da güzel sanki
herkese teşekkürler...
evet önünü bizde böyle daha çok beğendik :)
masallah güzel duruyor
harika gorunuyor konsul cok zarif olmus maşallah
Maşallah çok iyi olmuş...
Güzel bir dub... ;) Kazası belasız kullan...