Arabaya laf yok muhteşem rengiyle duruşuyla.
Ön göğüs çok iyi düşünülmüş. ;)
Printable View
Arabaya laf yok muhteşem rengiyle duruşuyla.
Ön göğüs çok iyi düşünülmüş. ;)
maşallah çok güzel olmuş
Çok güzel olmus Allah nazarlardan saklasın
maşallah cok iiii
geçmiş olsun :) nazar deydi arabaya :(
Lastik olculeri nedir? Fotograflardan mi bilemiyorum ama sanirim yanak olcusu biraz fazla kaciyor.
bu gün şehitlik konvoyunda ufak bir kaza yaşadı arkadaşımız. Buradan kendisine çok geçmiş olsun diyorum
herkese teşekkürler nazar değdi valla :S
Remzi maşallahı var aracın kazasız belasız kullan kardeşim
Bu arada dün akşam haberim oldu geçmiş olsun
geçmiş olsun ya.kazanın muhattaplarından biride bendim.gerek senin arabaya gerkese aydın ustanın arabaya yazık oldu:( Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun nazarımız değdi valla :(
Çok geçmiş olsun. Harbiden büyük talihsizlik oldu. :(
remzicim konuştuğumuz zamanlarda tahmin ediyodum böyle bişeyin ortaya çıkacağını...allah kaza bela vermesin..zevkli adamsın vesselam...
herkese tekrar teşekkürler..kaza bahane oldu yarın motoru komple indiriyoruz ve yeni motorumuzu takmaya başlıyoruz bi sıkıntı olmazsa 1 aya tekrar caddelerdeyiz.
Geçmiş olsun hakikaten nazar değmiş ama görüntü süper rengine imrenmedim desem yalan olur
Keskinleri sattınmı duruyormu hala ?
harika ya 2010 lar bu kadar çekici durmaz :)
bugün panelimiz tamponlarımız panjurumuz ve kaputumuz geldi..kaportacı onarıma başladı :) sanırım 5 gün içinde biter..sonra 2 haftalık motor maceramıza adım atacağız :) motorumuz 2 litre 8v 115hp bi motor..şimdilik yürümemize yetecektir fakat blok şimdiki 2.0 larla aynı olduğu için önümüz açık oynama şansımız yüksek :) herkese iyi forumlar.
Allah tekerine taş değdirmesin eline emeğine sağlık bende arıyorum