benimde anılarımı depreştirdin la:D arabamı gördüm:(
Printable View
benimde anılarımı depreştirdin la:D arabamı gördüm:(
Ramo senn araba ne haldeydi :D
adanalıda Vti Falan Ezdim onumu izlediniz dedim bana böyle kuru arabalar getirmeyin yea :D S2000 Sahibi zaten satıyodu arabayı az kalsın:D:D
beyaz hali daha iyiymiş bu aracı burundan seviyorum :)
olum en baştan benim projemi uygulasaydın bak şimdi hala biniodun belkide
Parayı vermiş düdüğü çalıyor adam :D hiç dertlenmene gerek yok yani :D
Herşeyi O araba ile yaşadım açıkcası boru değil 102 Bin Km yol yaptım o arabayla aracı yaparken ailemden 1 lira bile yardım almadan yaptım ki annem babam bu konularda çok katıdır bütün birikimim herşeyimi verdim ve bu aracın birde beyaz olmadan önceki halleri var bu araç için birtek fuara girmek için 100 tl lazımdı okadar bittimki onu babamdan istedim böyle böyle diye :)+ Aracıda babam almıştı hakkını yemiyim :D Aracımda kötü yorum yapan oldu tartışma konusu yapan oldu araç kötü ama emeğine sağlık diyenler oldu demiyenlerde oldu ama herşeye rağmen şuan çok özlüyorum arabamı
Beyaz hali daha çekici duruyor ama siyahta fena değil:beuj:
Design by Saro'N :))
varoooooool başkan ahaha :D
maşallahhh okadar emek sarfettikten sonra başka ellerde görmek insanı gerçekten üzüyor bende sattım 307 yi pişmanlık yaşıyorum seninde emiğne sağlık halen daha bir okadar etkileyici duruyor araç alan arkadaşa kazasız belasız keyifler diliyorum ....
Aracı en son siyah haliyle 09 plaka gördüm Kuşadası sahillerinde :) Biraz bakımsızdı.