hayırlı olsun kazasız belasız
Printable View
body kit uygulamasına girme girenleri gördük sadece kirlilik :) maşallah araç 10 numara kazasız belasız
Şuan deneme aşamasındayım yakıt konusunda :D Eğer normal bir şekilde kullanırsan arabayı, yüksek devirlere çıkmazsan yakmıyo gibi bişey. Yani 100 ü fazla geçme sıkıntı yok şehir içinde :D Ancak yok ben basıcam 2.vitesde sürekli 100 gördürücem diyosan :D 200 km de bi durur 50 liralık gazı alırsın :D
Hayırlı olsun. Sorunsuz güzel bir makinesi vardır 1.4 tsparkların.
Servis olarak Alper Oto'yu tavsiye ederim. Alfin ve Alfaline'dan uzak dur, sonra arabandan soğuma.
Eksoz olarak da atmosferik araca ben olsam eksoz yapmazdım. Hele 1.4 makinede yapacağın eksoz zaten ölü olan alt devirlerini iyice öldürmekten başka bir şey yapmayacaktır. Ha yaşım genç ben ses duyacam illa diyorsan yapacak bir şey yok tabii.
Bana ö.m ile varexleri sormak istedin sanıyorum, senin aracına 51mm lik varex olur, mechanix'e bir sor bakalım 51mm geliyor muymuş? Geliyor ise al tak, istediğin zaman açar, istediğin zaman kaparsın.
hayırlı olsun güle güle kullan.bence bodykit felan yapmaktansa güzel beyaz bi jant taksan çok daha dikkat çekici olur
Bu arada bu bodykit olayını yanlış anladınız sanırım :D Arka tamponun alt kısmı çok kötü duruyor :D Orayı yeniden yaptırtıcam :D
hayırlı olsun.güle güle kullanın.
fiesta ve 206dan sonra buna daha rahat binersin.(dalga gecmiyorum ben onceden tedbirimi alayimda) mat kirmizi yakismamis su mat modasi skmaya basladi zaten her renge...hayirli olsun aracin.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
hayırlı olsun kazasız belasız arka tamponu bi elden geçirmek ister gerisi süper renk te güzel duruyo tarz yani arabanın rengi:)