maşallah pırıl pırıl bir makine...kazasız belasız kullanın..
Printable View
maşallah pırıl pırıl bir makine...kazasız belasız kullanın..
kolay gelsin tekrar çok güzel olcak inş bitince ama kanımca roll-gage lazım bu araca güvenliğin için ;)
çok Emek Var çok Kazasiz Belasiz Kullan Güzel Olacak Birde Turbo Olmasi Olaya Başka Bir Tat Lezzet Vermiş :) +9
allah kaza bela vermesin
Kardeşim Allah Kolaylik Versin... Kafama Bi şey Takildi. Bu Jantlar Venom Spider Modelini Tek Geçerim. Ama Arkalara 16" Takacaksin. E Tabi Arabayi Yere Basacaksin Ama Bu Jantlar Dişa Ofsetli Olduğu Için + Senin Arabanin Arka çamurluklari Daha Kapali Olduğu Için Sürtmeyecek Mi? Hadi Düşürmedin Diyelim Arabaya 4 Kişi Bindiğinde Sert Bi Kasiste çamurluk Janta Sürtecektir.
kafanı yorma abi burda çamurluğa sürtmesine çare bulacak ustalar var onlar halleder kardeşimde rahat rahat çufflarrr:D
tabrik ederim namınızı duyduk adanada yarışte nal toplatmadığınız araba kalmadı helal. ama merak ettiğim gercekten r11 motrumu war ustundde yanı swaplarınız orjınal motorunamı?
kazasiz belasizz masallaa ama dikakt ettim de okadar insan sormus yapilan islemler nelerdir motorda sadece turbo var ve 303hp yazmissiniz bukadar mi yani :)
kendine güzel bi proje hazIrlamIssIn insahla istedigin gibi olur
hayırlı olsun kazasız belasız
bu motor yazdıklarınızzla bu hp lere gelemez şahsen inanmıyorum bu hplere mnikler bu motorla ugraştılar yanılmıyosam 280 küsür hpler aldılar onların listeside baya baya bir kalabalıktı ürünlerin kalitesi ise tartışılmaz gercekten merak ediyorum motor atmosferik 108 hp iken bu hp ler gercekten cok yüksek...
güzel bir proje allah utandırmasın...
bir flaş daha turbolandı yine:)
maşallah kazasız belasız...
yaparsın yapamasın demiyorumki ne var diyorum ki arç bu kadar hp bende bu işlerle ugraşıyoz bizde turbo araç var hemde 2 adet r11 turbo - r19 turbo ikisinide ben yaptım ama bunlar ilk tecrübem oldu ondan eş dostn büyük yardımlar aldım ama bizde bu işin içindeyiz maddiyat olduktan sora 1000 hp de yapılır araç....
olm ne yalan soluyon millete :D iman gucu var desene :)
yusuf coşturmuşsun arabayı maşallah...allah kaza bela vermesin ;) ...
kazasız belasız :D deli bişi olcak
abi bi de son halini görsek, kazasız belasız
kanka sen şu arabayı bır dynoya bır cıkarsana bakalım kaç cıkacak..?
kardeşim benim kazasız belasız can yakmaya devam diyosunuz hala yani;) işallah herşey istediğin gibi olur :)
Kazasız belasız bnmen nasibeyle:)