hava yastıgı surucu dıo.. oyle bısey yk partner dıreksıonu var arabada ıyıce bakarsan... falan fılan bosuna yol masrafı bıle yapma..
Printable View
hava yastıgı surucu dıo.. oyle bısey yk partner dıreksıonu var arabada ıyıce bakarsan... falan fılan bosuna yol masrafı bıle yapma..
11TL'ye benzin poması atıyorsa lasitkleri yere basıyorsa tamam'dır :)
"sanruuf" !!! bile varmış bak :D
3 kuruşluk fan ızgaralarını alıp takmıyan adamdan araba alınmaz.inan biraz bakar arabasına resmen leşş.aracı kötülemiyorum ve bilmiyorum ama satıcı kesinlikle araba sever değil.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...i-bakin/detay?
uyarsa bunu verelim 13e
Arkadaşım bu arabaya denizli'den gittiğine burak deymeyi dokunmaz bile :)
Hayat zevkini bozma bence :)
Bence hic bulasmayın :)
Bir arkadasım bakmıstı , yanına gitmiş 5dk bakıp geri dönmüştü.
yani bencede yazık :) antalya da bir saxo 2 var mavi 2000 model ona bir göz atabilirsin yakın fiyatlarda.
Sevki arabayi sariyi iyi paraya sattin da uste para arttirmaya mi calisiyorsun :D
arkadaşlarr 106 yazgeçtim bugün vti aldım iykide almışım yok byle bişi kullanım zawki bi başka kim ne derse desin 5.5 den sonra araba hayat başka sanki aslan kükremesi gibi bişi bide vtec deniyelim bakalım
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
bu 106 hala yaşıyormu zaten eski CEC bu kmside geri sarıyor galiba perperişan bir 106
bende sakaryalıyım bu arc yenı alındı bıda satılıyoo ıstersenız arastırılır ama yolda hıc gormedım