Heh o zaman oldu:)
Printable View
:) eyvallah
[QUOTE=ysnyldz;1582355]aynen düğün dernek derken çok yoğundum şimdi şimdi kendime geliyorum birde yeni bir araba alırsam sorma keyfimi:D[/QUOTE
hayırlı uğurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın sana düğün hediyesi benim gibi prof. yada dr. dan bi si bulmak lazım :)
Siz yanlış baktınız sanırım. BG53M kod. Hatta varyasyonları var ;)
Amerika'da falan sadece insight ta var bu renk mesela onlar da fit için istiyor.
http://www.fitfreak.net/forums/other...allic-fit.html
Kolay gelsin projenizde bu arada :)
cok teşekkürler yarın hemen bu bilgileri ustalara geçiyorum saol
maşallah yine bir si hayata dönüyor, allah utandırmasın kolay gelsin;)
doush kardeşim açıklamış benden önce :) biz baya bi araştırdık gerçekten daha sonra bg53m den numune getirip kaputun bir kısmına denedik gerçekten de çok hoş bir boya ne turkuaz ne açık mavi bakış açınıza göre değişio :D:D:D:D eger istediginiz renk bg53m se sanırım sizin araç bizimkinden önce çıkar komple uygulanmışını görmüş oluruz merakla bekliyoruz :) tekrar hayırlı ugurlu olsun :)
maşallah çok temiz çok diri bir araçmış.utkunun aracıda buda bitince denk getirip bi resim çekilse süper olur aslında.biri HB diğeri Sedan.aynı renk kodlu.ikisinede rpf1 olsa:D offf iştahım kabardı.
takıp edıyoruz kolay gelsın
evet haklıymışsınız arkadaşlar renk kodu bg 53 m boyamızı bugun aldık bagaj ve kapı içlerine attık boyayı coooooook güzel oluyor bu gece 11 gibi yeni resimleri paylaşıcam sabah enkei rpf01 lerimide aldım maşallah çizik yok ustunde hafta sonu büyük ölçüde biticek inşallah :)
maşallah çok sağlam bişi olucak merakla bekliyoruz.
moruk allah yolunu açık etsin çok güzel olacak eminim güle güle binersin inş hele o göstergeler içimi eritti :)
koltuk seçimini vti koltukları olarak yap bence
maşallah Allah utandırmasın güzel bişey çıkıcak ortaya
Boya çok güzel olmuş sevindim görünce :) Yakında Adana'da da göreceğiz umarım :)
Güzel birşey çıkacak ortaya, inanıyoruz:icon_tup:.
off çok güzel renk maşallah
Eline sağlık güzel işçilik ve güzel renk seçimi.
Ben hanıma Jazz alırken Ötv indirimde bu renk olsun diye gidip Sivas'dan almıştım arabayı. Çok güzel seçim.
Bu arada aldığın Enkei'lerin önceki sahibi ben olabilirmiyim acaba? Mini sahibi bir arkadaştanmı aldın?
maşallah.renk süper gerçekten
araca nazar değdi sanırım bugun ön camım boydan boya çatladı şimdi bide cam değiştircez :(
arkadaşlar crx 3-4 dişli almak istiyorum kullanan arkadaşlar varmı araca katkısı ne ölçüde olucaktır
şu boya işi bitsinde artık sonra motor dişli işlerinede dalarız bugun aracın yanına gittim dün komple astar boya atılmıştı bugunde boyaya hazırlanıyordu bu akşam üzeri boya işimiz bitiyor ctesi araç %90 oranla hazırlanmış olur arkadaşlar
maşallah çok güzel olcak :)
önden bi maşallah dielimde nazar değmesin araca cam çatlmış zate nazardan işin bittiiimi ilk işin kan akıt ne olur ne olmaz derim ben
crx 3/4 dişlisi takmadan kulllan biii sona taktığında baris varkı görücen si 4. cü vitesi bitmek bilmez dörde attınmı yak bi cigara misali 3/4 tak takarsan çok memnun kalırsın bence takmalısın ....
şimdiden kolay gelsin... emeği geçenlerin şimdiden emeğine eline sağlık....
si leri oldum olası çok severim. renk çok güzel olmuş... sabırsızlıkla bekliyorum :)
arkadaşlar aracımızın renk astarlı resimlerini paylaşıyorum bugun boya işi bitti çalıştığım için bende göremedim henüz cok merak ediyorum vernikli hali nasıl olucak yarın o resimleride paylaşıcam