coiloverlerı bunun için aldım :D
Printable View
Maşallah güzel olmuş.jantları boyatcakmısın?
daha cok foto ıstıoruz hadı bıtsın artık :D jantları bo yatma derım ama belkı bı ıhtımal beyaz cok basarsan farklı durabılır
maşallah vernikli halini gösteren ilk fotoğrafa bakarken kör olacam sandım. maşallah. parlaklığı tonu herşeyi yerli yerinde. boncuk gibi olucak inşallah. 1500 zımpara üstüne pasta cila çekilirse off diyorum. tam yere basıp enkeilerle foto çekildiğinde yabancı si ler gibi duracak. hayırlısı merakla ailecek izliyoruz :D
aynen zımpara pasta ve cila işleri kaldı bugun aracı elektrik işleri için ustaya brakmışlar yarında akşama kadar uğraşıcaz salıya kadar bitmiş olması lazım tatile cıkıcam ayvalık tarafında oturan arkadaşlar varsa orda görüşebiliriz :) gitmeden önce bitmiş haliyle oldukca faza resim cekicem arkadaşlar
çok tatlı renk olmuş maşallah oluyor oluyor ;)
maşallahh.. jantları boyatmamanız isabet olur,dediğiniz gibi hem çok temiz hemde beyaz renk çok açar diye düşünüyorum..merakla bekliyoruz yeni fotoğraflarınız
araç ince ince işleniyor bitmiş halini bende merak etmeye başladım :)
Maşallah maşallah şimdi en zevkli noktaya geldiniz :)
bugun bütün gün arac elektrikçide kaldı o yüzden cok fazla ilerleyemedik :(
İbretlik bir paylaşım olacak.
:D
maşşallah.
gayet guzel ilerliyor.tekrardan kazasız belasız.ama bence jantları beyaza boyatmalısın 10 numara olur gibime geliyor...