Masallah, cok güzel.. Kazasız belasız..
Printable View
Masallah, cok güzel.. Kazasız belasız..
Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Zevkinle Kullanmayı Nasip Etsin...
Merak Ettiğim Bir Kaç Konu Var Mümkünse Cevaplarsan Sevinirim...
Hangi Bayiden Aldın,Kaç Ay Bekledin Yaklaşımları Nasıldı Ben Doğuş Otoda Pazarda Galericiyle Konuşuyorum Gibi Bir Yaklaşımla Karşılaştımda Resmen Kovuyorlar Yok Araba Diyip...
hayırlı ugurlu olsun maşallah
hayırlı olsun kardeşim
hayırlı olsn krdşm kazasız belasız
Beyaz inci maaşallah :icon_tup:
masallah cok guzel allah kaza bela vermesin
herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkurler =) aracının sıfrının en yakın ekımde gelecegı konusulduktan snra kesınlıkle bekleyemeyecegımıze karar verdık ve ıkıncı el bakmaya basladık sonunda 2000 km 2010 model beyaz ısteklerımızı karsılayabıln bunu bulabıldık sıfırdan hıc bır farkı yok =)
hayırlı olsun bu böyle bile çok iyi duruyor bu araba maşallah:)
tesekkurler =)
Kardşim hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız inşallah
kardeşim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin en yakın zaman da dip basık görmek istiyorum ona göre :)
eee ne zaman geziyoruz :D
Kardeşlerim hayırlı olsun :)
hadi hayırlı olsun kardeşm...okadar Mercedes die konuştuk ama buda yakışmışş =) maşallah
eyw oguzhancım mercedes dıye konustuk ama hayırlısı buydu bu oldu =) tesekkrlerr bu arada özlettin kendını haberın olsun :)
saol abıcım =)
saolasın eser abıcım ıns yakın zamanda basılıcak ama sadece özel gunlerde :D baba bana atlayabılır buda otoparka gırmezse :)
istedıgın zaman :D
saolasın kardesım ellerıne saglık fotolar ıcın :)
Mertcim hayırlı olsun kocamaan Maşallah :) Kazasız belasız güzel günlerde bin :)
10 numara 5 yıldız :p Allah kaza bela vermesin süper.
Allah kaza bela vermesin. çok güzel araç
Maşallah kazasız belasız..
allah kaza bela vermesin. arabanız çok temiz ve güzel duruyor.. nazarlardan saklasın..
maşallah, güzel günlerde sıkıntısız kullanmak nasip olsun inş. 122 mi 160 mı? :)
ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler arac 160 lık =)
Maşallah çok güzel araç Kazasız belasız sürüşler.
hayırlısı olsun mert. kazsız kullanmanız dileğiyle..geçen gün getirmedin şarjı unutmadım:)
Hayirli olsun masallah renk cok guzel basildimi dusunemiyorum :)
maşallah güle güle kullanın çok güzel:)
maşallah , hayırlı olsun.
kazasız belasız cezasız iyi gunlerde binin..
abı walla unuttum ya oncekı aksam bıraz hareketlıydı =) tesekkur ederım :) ve sende japoncu olmusun hayırlı olsun :D
zaman göstersın o zaman abı atlarsa derım ama eser abı soyledı dıye haberın olsun bulur valla :P :D
iyi dilekleri için herkese sonsuz tesekkurler =)
İçinin fotosu var mı?
yok ıcı bıraz kırlıydı cekmedık zaten duz 2010 rocco ıcı bu sorunuzun br sebebı varmı
Hayırlı Uğurlu Olsun Maşallah, Kazasız Belasız Sürüşler
tesekkurler rns 510 bndede var =)
Maşallah çok güzel :) Yere inince çok daha güzel olur.
En yakın arkadaşımda var. Özellikle RNS510 çok keyifli :)