Maşallah güzel olacak güzel..
Printable View
Maşallah güzel olacak güzel..
maşallah çok güzel bir proje olmuş Allah utandırmasın kolay gelsin.
tekrardan hayırlısı olsun,umarım istediğin gibi toplarsın ve keyfini sürersin.buarada coilover olarak hangi markayı tercih ettin?
ooo maşallah diyelim :))
ooo maşallah kolay gelsin güzel bi golf çıkacak ortaya inşallah...
kolay gelsin.yakın takipdeyim :) istediniz gbi olur inş.
Maşallah cok iyi görünüyor german kokusu aliriz herhalde bunda :D
ortaya çok güzel bişey çıkıcak kolay gelsin,allah sabır versin :) parça konusunda yardımcı olabilirim
Kolay gelsin umarım istediğinden daha iyi çıkar.Bişey sorcam coiller kaça mal oldu sana öğrenebilirmiyim?
ooo başlamışız :) hadi hayırlısı. inşallah herşey süper olur :D
Teşekkürler....
İnşallah uğraşıyoruz ama ustalarla başetmek çok zor...
İnş. Teşekkürler...
Tabikide :D Kesinlikle...
Teşekkürler , çok sevinirim parça konusunda yardımcı olursanız. Şimdilik bir ihtiyaç yok fakat kaportadan çıktıktan sonra bir liste çıkarılacak o liste doğrulutusunda rahatsız ederim sizi...
Coilover ları bir arkadaşımdan aldım 0 değil yani ama oda çok az kullandı. Çok düşürmekdikçe memnunum diyordu fakat o aracı gündelik kullanıyor. Çok düşürünce sekiyormuş araç ama benim için alçaltsın yeter...
Evet sonunda başladık 3ay garajda yattıktan sonra :D Teşekkürler...
Hayırlı olsun, projeye başlamışsınız hemen. Allah utandırmasın. :)
varmı bi gelişme?
Garaj son günlerde tıklım tıklım dolu haliylen bakamıyorlar benim araca , dün bijon takımı aldım yeni jantlar için kendi bijonları çok kısa geliyordu sac jant olduğundan , onları bırakmak için uğrayacam. Eğer bir gelişme varsa zaten anında güncellerim resimleri , Aralığa ortasına kadar sürer diye düşünüyorum...
hayırlısı geç olsun güç olmasın.sonunda inşallah güzel bişey çıkacak ortaya.kolay gelsin.projenizde başarılar.