|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Yine bir 106 Gti ile karşınızdayım.Eski beyazımıda çok seviyordum şuan sevdiğim bir kardeşimde buda en az onun kadar düzgün bir araç yine dayanamadım ve Honda Si ve Vti'da sonra 106 ya geri döndüm.
Not:Tünel videosu 2. msjın sonuna eklenmiştir ![]() Aracım full orjinal 112.000 km de 2000 model değişensiz hiçbir sorunsuz sadece iki parça boyamız var o kadar Şimdiye kadar hiç modifiye edilmemiş herşeyi tamamen fabrikadan çıktığı gibi durmakta orjinal teybine kadar.Gelelim ilk yaptıklarımıza.Araçta branda altında yatmasından dolayı güneş yanığı vardı ve gidip ilk işlemim önce pasta cila atmak oldu ve arkasından ordan çıktığım gibi gidip parlak siyah kaliteli bir folyo ile güzelce tavanımızı kaplattım ![]() Buda işlemimiz bitmek üzereyken.Sonuçtan çok memnunum çok dikkatli dibine inilmedikten sonra hiçbir şekilde farkedilmiyor bile folyo olduğu tavanın.Buda kanıtı ![]() ![]() Pasta cilamızı attığımız ve tavanını kapladığımız gün akşamı edip kapımızın önüne eski aracımızla 1 iki kare çektim.Plakaları söktüm ve eski aracımdan kalan Kaan arkadaşımızda bastırdığım stickerlarımızdan 1 - 2 sini aracıma yapıştırdım ön cama levhanın üstüne ve arka bagaja ![]() ![]() Arka stickerımızda yapıştırıldı.Hız tümseklerinden nefret ediyorum Yoksa orjinal olan ve yüksek halde olan aracımız basılmaya mı yaklaşıyor? ![]() Evimizin önünde yatan aracımıza uzaktan son bir kare o gün için.O orjinal duruşu beni çok mest ediyor
__________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 04-11-2010 13:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Veeeeee sıra geldi İzmit'imizin ve bizim simgemiz olan basıklığımıza
Ama bu sefer basamıyorum aracı çünkü kıyamadım gittim ist.ten gidip aldığım 5 cm lik Eibach'larımı araca taktım bizim meşhur Murat abimizde ![]() ![]() Ufak dokunuşlarla orjinalliğimizi bozmadan çalışmalara devam Sıra sade olan arabamızın önüne biraz şıklık sertlik ve hava katmak hazır kafamızı basmışken ![]() Laguna lipimizde bizlerle. ![]() Ön tamponumuzu ve farlarımızı söktüm.Tek duy sinyaller ve uzun kısa xenonumuzu taktım arayada bir role çaktım hem sinyallerimiz yanıyor hemde tek devre parklarımız sağlam yanıyor ![]() Hazır ön tamponu söküp lipi takarken gidip orjinal ön çıtalarıda aldım gözüme battılar renkleri soluktu biraz onlarıda değiştirdim. ![]() Bu uygulamalarımızdan sonra güzelce elimle cila attıktan sonra güzel birkaç kare ![]() ![]() Son işlemler olarak gidip plaka bastırdım arkadaşımda öne kare arkayada uzun ve kalın baskı olarak.Buna ek olarak elimde olan eksozumuzunda markası olan Greddy plakalığımda önde kulladım.Aracın dışına yapacağım işlemler bu kadar orjinal olarak devam Maşallah diyelim ![]() Greddy eksozumuzunda ufaktan gözüktüğü yandan bir kare.Yine İstanbul'da her zamanki eksozcuma gidip 51'lik düz boru makine ile katsız kıvrımları ile sona kadar tek parça ve sonra Greddy Ti. ![]() Ve son birkaç kare ![]() ![]() ![]() Allah'ım daha iyilerini daha güzellerini cümlemize nasip eder inşallah... Buda ilk gazlama videomuz eksoz var sadece başka hiçbir mod yok. __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 30-07-2010 16:50. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hayırlı olsun cihan kazasız belasız sürüşler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 96 dark blue vti 96 white ek9 spech vti
|
elinesaglık kardeşim güzel olmuş buda
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Hayırlı olsun kankacım.Allah kazasız belasız bindirsin inş.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
hayırlı olsun...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Boost
|
Hayirli olsun komsu Allah kaza beladan korusun Dün Motorcu mehmetin oraya geldik sende ordaymişin arabayi gördüm de 106 aldıgını bilmiyordum yan yana durmuşuz tanişamadık başka sefere inş
Yakından daha güzel duruyor masallah.
__________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Çok tşk.ler
İzmit'imize güzel bir araç daha kazındırdık ne mutlu bize ![]() Beğenmenize sevindim Saolasın Melih'im cümlemize kardeşim |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
maşallah kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Saolasın kardeşim Evet ordaydım diğer 106'mızın pir problemi vardı onu getirdik bende yanda lastikçinin oraya parketmiştim Saolasın beğenmene sevindim keşke tanışsaydık Saolasın Yiğit Olum niye bu mesafe kanka görüşemiyoruz diye mi? ![]() Aminn Eren'im saolasın kanka cümlemize |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Tşk.ler amin
Cümlemize kazasız belasız inşallah |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
yok be kanka
![]() gelen gideni aratmaz inş __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Bi tur versene
Söz camiye kadar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
maşallah kardeşim Allah nazarlardan saklasın
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
I hate you
![]() ![]() ![]() arayınca aç olm aç...maşALLAH yavrum çok güzel araç artı güzel dokunuşlar.
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Aranıyor.
|
Kazasız Belasız Bin Abicim. Maşallah
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Amin kardeşim tşk. ederim cümlemize kazasız belasız inşallah
Saolasın beğenmene sevindim ![]() Saolasın kanki Aminnn cümlemizi Gel kanki al senindir Ama camiye kadar |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Hey Maşallah Cihan Abi, demekki bunla geri döndün.
Bundan önceki beyaz 106 GTİ 'de bir başkaydı ama Sİ 'yi unutamıyorum. Sarı sarı cillop gibiydi rüyama girmişti bir kere. ![]() Çok güzel görünüyor. Maşallah, ALLAH Keyifli Sürüşler Nasip Etsin. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:06 ::::

Şimdiye kadar hiç modifiye edilmemiş herşeyi tamamen fabrikadan çıktığı gibi durmakta orjinal teybine kadar.

Yoksa orjinal olan ve yüksek halde olan aracımız basılmaya mı yaklaşıyor?