|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımı ilk aldığım günden bugünki haline kadar aşama aşama fotolarını paylaşmak istedim.
aracımın en son fotoları şuanki halidir. -Sahibinden de ilanı gördüm ve akşam karanlıgında Armada kapalı otoparkında araca bakmaya gittim. sıkı bi pazarlık sonucu aracımı aldım. sahibindendeki fotoları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -EF'emi aldıktan sonra ilk iş güzel bir jant almaktı.beyaz düşünüyordum o dönem arkadaşımızdan 15" markasını hatırlamadıgım jantları aldım ve taktım. öne kare plaka yaptırdım. ![]() ![]() ![]() -ebay den spoon ayna turuncu park ve typer vites topuzunu sipariş ettim. kapı çıtalarına ve devamındaki tampon hizalarına araca farklılık olsun diyerek kırmızı folyo çektirdim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Arka tamponu kare plakalıga çevirmek stopları yenilemek ve uzun uzadıya dolanan egzozumuzu spor son susturcuya çevirmek için tamponumuzu söktük ve onlarıda arada çıkardık. artık EF9 lara yavaş yavaş benzemeye başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
-Kış gelmeye başlamıştı ve kış lastiklerimizi takmanın zamanı geldi diye düşünerek jant lastigi söktüm. sökmüşkende içime sinmedigi için nerdeyse bedavaya sattım.
artık ön tamponada ek takma zamanı gelmişti ve crx ci bir arkadaşımın yardımı ile golf 3 eki ni taktık. ![]() ![]() ![]() ![]() -muayene zamanımız gelmişti. Tüv Türk den geçtikten sonra aracımı Nam Amortisör de amortisör kovanlarından 6 cm indirdik. önler kışlık arkalar yeni aldıgım jantlarımla gezmeye başladım. araba iyice şeklini bulmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() -Kışlık bakım esnasında bir talihsizlik yaşadık. 2 tane buji yuvası yalama olmuştu. dedik madem kapak sökülecek içinide yenileyelim.kapak sökülünce piston sekman yataklar contalar degişti yag pompası revize edildi. çelik ince silindir kapak contası konuldu. pistonlar pm3k olarak yenilendi ve sıkıştırma artırıldı. 4-2-1 krom headers takıldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen by_BuRoCk; 02-08-2010 14:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
-Rodaja başladık ve 1500 km rodaj yaptım. rodajın bitimiyle havalarda düzeldi ve kışlıklarımızı söktük.jant lastigimi takım olarak taktım arabama. o arada skunk2 plakalıgımıda sipariş ettim ve taktım.
![]() ![]() ![]() ![]() -içimde hala beyaz jant daha güzel yakışır diye bi düşünce vardı. ve tekrar beyaz janta geçiş yaptık. bu arada spor direksiyon aldım. bizim ekibin folyocuları wjk team saolsun aracımın istedigim yerlerine carbon folyo çektiler tekrar tşkler serhat emre özcan kardeşlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -çok aradım ama bi türlü bulamadım. stopların ortasındaki kırmızı reflektörü. ebay de falanda araştırdım ama yoktu. en iyisi kendimiz yaptıralım dedik ve 2002 stopta yeniden imal ettirdik çokta şık oldu. reflektörümüz yapılırkende yeni ön tampon ekimizi sipariş ettik ve getirdik onuda taktık bambaşka oldu EF'em ön eki bulan ve sipariş eden capcapca mustafa kardeşimede sonsuz tşkler.ön koltuklarımızda eskimişti onlarıda civic si koltugu ile degiştirdik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapımda maddi manevi destegi geçen tüm arkadaşlarıma kardeşlerime tşkr ediyorum. Bu hafta marşbiyellerde sökülecek yerine uygun sade bir maşbiyel yapılacak İyi Seyirler.... Son Düzenleyen by_BuRoCk; 01-08-2010 19:39. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Maşallah gerçekten mükemmel olmuş Sonradan takılan lip VR6 lipi olması lazım gerçekten çok güzel olmuş ama o marşpiyelden kurtulup yerine daha sade bişey takılıp daha ofsetli bir jantla mükemmel olur
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Mükemmel söyleyecek söz yok maşallah.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
Burak abi maşallah, güzel bi motor koyduğun günleride görürüz inşallah
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ef
|
adım adım o hevesleri seninle yaşadık kazasız belasız
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]() |
ya herşeyi yaptımda şu marşbiyellerden kurtulamadım ona yanarım işallah bu hafta onlarıda sökecem. saolasın kanka
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Sanayide usta biniyor :)
|
ne demek rıca ederız
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tşkler kardeşim
tşkler kardeşim kankaların kankası metin kankim senin yerin apayrı zaten sölemeye gerek bile yok
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: :)
|
plakalık da 10 numaraymış hani,allah nazar bela kaza wermesin hacım
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Maşallah Çok güzel ilerlemişsiniz..Kazasız Belasız..
__________________________________ -Arzum Design Tuning Store-
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
adam akıllı araba sürmeyi ilk öğrendiğim araç iki sene kullandığımız kırmızı bi ef sedandı.Fotoları , özelliklede iç mekanı gördükçe acayip iç geçirdim , maşallah abi gerçekten gözümdeki çoğu hondadan üstündür bu kasa.Kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Maşallah Çok Güzel
__________________________________ ribella2000
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Konuya yeni denk geldim :S
Gerçekten maşallah diyeorum.Ciddi anlamda emek sarfedilmiş.Bu kasa max. bu kadar iyi olur Kazasız belasız binmen dileği ile....
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 98' astra - 05' astra cdtı
|
Burak herkes bizim gibi araclarınla böle ilgilenmiiioo hobi böle bişi işte pahalı bi hobi ama olsun sevioz hobimizi biz emeğine sağlık keyfnii çıkara çıkara gezmen dileklerimle
bu arada satmaktan vazgeçtin galibaa..... __________________________________ geLsin hayat biLdiği gibi....... Rpm Race Events...... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|