çok güzel olmuş ALLAH kaza bela vermesin
çok güzel olmuş ALLAH kaza bela vermesin
makyajlı kasa farları uyuyormu bilmiyorum ama çok yakışıcağını düşünüyorum melihcim :) bide arka taraftaki boşluğu tatlı bi spoiler tamamlıcaktır.maşallah :)
ön görüntü çok sade ve şık olmuş kazasız+belasız+cezasız binmemi dilerim
Çok şık durmuş yapılanlar jant ebatlarını yazabilirmisin bide alçaltmak için yay mı yada coil mi kullandın(kaç cm alçaldı)konforda nasıl bi değişme var, bu arada kazasız belasız cezasız günlerde binmen dileğiyle :)
Ben yeni görüyorum maşallah çok güzel olmuş :)
bir fiesta ancak bu kadar güzel olur allah kaza bela vermesin tr gördüğüm en iyi fiesta diyebilirim...
İşte bu:icon_tup: Maşallah :)
teşekkürler sağolasın :)
teşekkürler sağolun :)
cevabı eser abi vermiş arabamız neyse o :D
amin cümlemize teşekkürler :)
teşekkürler. Jant lastik 195 45 16. Yaklaşık 12 cm basık. Kesik yay ve spor amortisör bulunmakta araçta. Konfora önem vermediğim için aracım konforsuz diyebilirim :)
abi teşekkür ettim sağolasın :)
güzel yorum için teşekkür ederim :)
eyv sağolasın :)
ne de güzel açıklamışın sen :) yazan parmakların dert görmesin abicim :D
Kazasız belasız maşallahı var.
Olm ne ara koptun sen böle ya maşallah tütütü güle güle kirlet :)
tam benim stilim sade ama yapılı çok beğendim Allah kaza bela vermesin...
maşallah melih.Gayet kararında ve hoş oluyor.Kendi aracını modifiye etmek gibi zevklisi yok di mi?:)
maşallah çok hoş olmuş ayrıca basıklığını çok beğendim allah kaza bela vermesin:D bu arada arka tarafada bir el atmanın vakti gelmiş :D
kanka fiestada .(nokta)...başka yok zaten galiba :D ....maşallah allah kaza bela vermeye...gel annanneme üfletelim 200 hp olsun :D