3 fabrika önündeydik sütçü olaraktan......:D
Printable View
yabancılarda çok çekici görünmesinin nedeni, araçla olan uyumu , mesela modifikasyon ve detaylar daha fazla o araçlarda, beyaz janta uyumlu parçalar var, ve coil gerekiyor güzel görünmesi için, basık ve kamberli görünmesi :)
ama bence en çok EK ya yakışıyor :)
http://img6.imageshack.us/img6/3455/39564249ep9.jpg
aracın cok guzel jantlarında bı okadar kalıtelı ve hoş yalnız arabayı basmadan bu jantlar kendını gostermıyor spoon beyaz ayna ve carbon spoılerle daha hoş durcaktır ve renklı bıjon:)sislerın kapaklarınıda sımlı sıyaha boyatrdım yerınde olsam
Jantlar Çok Yakışmış.
Fakat Sis'ler Pek Hoşuma Gitmedi.
Onun Dışında Dediğin Parçalarlada Çok Daha Güzel Olacaktır.
Ayrıca Ön Tarafı Az Daha Alçaltsanız Harika Olur.
Maşallah, Allah Kaza Bela Vermesin.
valla kardeş jantlar on numara herhalde arabanın yarı parası kadar jant olmuş. para olduktan sonra istedıgın seyı getirirsin yeterki para olsun sende inat etmışsın paraya kıymışsın türkiyede bu jantlarla tek olmuşsun helal olsun. allah kaza bela vermısın birde park ettıgın yere dikkat et istanbuldasın bi gun uyandıgında araba tuglaların üzerinde görmeyesın mazallah ...........
arkadaş nokta budur yaa..konuya biraz geç ortak oldum ama :D eksikleride yaptınmı kafan rahat kenan aga..yapılcak şeyler belli zten arabanın üstüne saçma vinly ler , kapıları yukları kaldırcan , bide 3d stop tamamdır =)
allah bana da nasip etsin dimi böle temizini :p güle güle bin abi ilk anlattgnda hiç görmedgm için bu kdr tahmin etmiordum kaza bela polis göstermesin allah