Sametım masallah cok guzel bir arac oluyor...
Printable View
Sametım masallah cok guzel bir arac oluyor...
çok iyi olmuş gerçektende maşallah kazasız belasız :)
maşallah samet abi yardır =)
Maşallah spoonlardan sonra daha da güzel olucaktır. :D Kazasız belasız..
Maşallah çok tatlı, siR olayıda hoşuma gitti :)
Tesekkur ederim efendm sagolun.
Tesekkurler Burak cok sagol.
Cok tesekkurler Mustafa Kemal abi, elimden geldigince ugrasiyorum, dahada kosturacagim ebayde insallah, senin aracininda masallahi var. :)
Evet ben Haznedar'da oturuyorum, ama gungorendede isim oluyor tabi, sende mi oradansin? Tesekkur ederim.
Tesekkurler.
Fuatcim sagol kanka tesekkur ederim, ugrasiyorum, getirtecek parcan varsa ebayden yardimci olurum.
Melihcim sagol tesekkur ederim, sanada kaza bela gostermesin allah.
Sagolasin Kamil, Allah yardim ettikce devam ediyorum. :)
Spoon jantlari kast ettin herhalde ali? :) sagolasin tesekkur ederim, alabilirsem super olacak insallah. :)
SiR amblemini EG9 goruntusu vermek icin ayarladim jackal, cok tesekkur ederim, sir olarak devam edicem, ferio spoiler ve ferio arka koltuklarida getirmeye calisicam insallah.
basınsitesindeyim ben.kale centera gidiyorum da.haznedar shellde bile karşılaştığım oldu.çok güzel maşallah
samet masllah fzg ye her gecen gün güzellesiyo ufak ama etkili degisiklikler göze cok hos görünüyolar insalla zamanla tam bi ferio olucak
maaşallah cok güzel arka cam visor almayı düşündünmü hiç eg sedanlara cok yakışıyor.
Cok tesekkurler kardesim, senin aracinda sesi harika ozellikle. :)
Arka ve on takim olarak cam vizorlerim vardi, sag taraf onun yolda ucunca arka taraflarida cikardim, fakat simdi aklima geldi bagaj cam ustu vizorden mi bahsettin d16inside?
Maşallah yavru yavaş yavaş sindire sindire yapıosun FZG'yi..araç stop ve egzos ile 10 numara olacak inşallah.ALLAH nazarlardan saklasın kardeşimm :icon_tup:
[QUOTE=Time-R;1626666]Her zaman benzinimi haznedar shell'den alirim, harici zor durumda kalmadigim surece almam. Kale center'ada gidiyorum evet oradada gormussundur. Bir dahaki gordugunde mutlaka goruselim tanisalim. :)
aynen görüşürüz bidahakine :icon_tup:
Maşallah.....
aynalar çok yakışmış güle güle kullanın ;)