Maşallah çok güzel..
Printable View
Maşallah çok güzel..
Tatli olmus masslah babama gsterdm oda gzl olms dior:)
hey gidi UYD'ye bak sen
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
Canli canlida gorduk gercekten cok hos :))
özüne getirdin ya uyd i teşekkür ederim kank :D
maşallah 41 kere çok tatlı olmuş :icon_tup:
beğendim gerçekten kazasız belasız:)
Yavas Yavas Eskı Basıklıgına Donuyor Arac Boyle Cok Daha GUzel Olmus MAsallah :)
masallah cok dırı ve temız aracın ;) ama su megane jantlarınının ıcını sıyaha boyatsan da dıs kısımları grı olsa daha guzel durur dıye dusunuyorum ??
senin jantların 7 kollu ya o kolların dısarıya bakan kısımları grı olsa kol aralarınıda sıyaha boyatsan süper olur. resmını bulmaya calısayım bi. bulabılırsem daha iyi bi izlenım edınebılırısn.
edit : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...gecmeeee/detay
satmadan oncekı ılanı bu.
Gereksiz stecker'lardan kurtuldukmu Eski UYD Yeni VB cok king olacak .. Masallah
5 cm ile gerçekten güzel durmuş clio seviyor basılmayı : D...allah kaza bela göstermesin.....
dahada gider bu :D bu hali bile çok güzel maşallah kazasız belasız :)
maşallah çok güzel durmuş biraz yüksek olsada en rahat sürüşü bu şekilde :)
lipteki konı olmasada olur sanki...
Allah kaza bela vermesin çok tatlı duruyor...
kazasız belasız güzel araçtır yakıtı hariç...
bendede 1.4 16 v vardı yüklemeyi düşünürsen yardımcı olurum ben yükledim 0.400 mt stok vtı geçiyordum
cihp eksoz 51 boru hava filitresi güzel oluyor küçük dokunuşlarla çok şey yapılabiliyor.
wuhh deriz biz...german style..yakışır fazla bekleme...daha keyfili binersin..masşallah güle güle kullan..
Güzel bir araç, jantlar çok tatlı duruyor. Maşallah, kazasız belasız :)
o lipteki koniyi sökün brolar :D ben gelirsem liple beraber sökerim bilginize...
fotolara gelince maş mükemmel kanka...ama ön panjrdaki sarı gri beyaz şeritleri çok seviyordum ben :)
maşallah :) bizimkisinin 4 kapısı :p Ön lipdeki yazıları söktükten sonra on numara olucaktır :) Antalyada olmasaydınız bi photoshoot yapardık :)
cumhur güle güle kullan kardeşim maşallah