ço temiz görünüyohayırlısı olur inşallah
hayırlı olsun temızmıs
uğur abi maşallah dün gece gördüm PA - SU yan yanaydı ama denemeye yetişemedim
malesef ama SU nun maşallahı var tertemiz cicek gibi kazasız belasız binersin inşallah allah
tekerini düz bastırsın, tabanına güneş yüzü göstermesin![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
hayırlı olsun.maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Aykut abinin arabasıydı.Gittiği gün fotografını gördüm facede su gibi gitti diyodu
Hayırlı olsun.
#eksikpazar
Teşekkürler Göki, şimdilik araca standart binmeyi düşünüyorum. Kapı içindeki cepleri kesip kolon koymuşlar üzerinde ki farlar 98 modelin farları şeffaf far siparişi verdim onları takıcam.
evet Aykut'un arabasıydı bu işe en çok Mirza kızdı ama onu da kandırdıkJön Türk Aykut abinin arabasıydı.Gittiği gün fotografını gördüm facede su gibi gitti diyodu
Hayırlı olsun.![]()
O gece Onuru üzdüm birazdarkred uğur abi maşallah dün gece gördüm PA - SU yan yanaydı ama denemeye yetişemedim
malesef ama SU nun maşallahı var tertemiz cicek gibi kazasız belasız binersin inşallah allah
tekerini düz bastırsın, tabanına güneş yüzü göstermesin18-19 Eylül yarışa geldiğimde deneriz istediğin kadar
![]()
İyi dilekte bulunan herkese çok çok teşekkür ederimBir kaç foto paylaşayım şimdilik yeni plaka ve eksikleri tamamladıktan sonra detaylı fotolar gelecek
![]()
![]()
Benim eski aracımdı sonra aykut abimiz aldı güzel ve temiz bir araç aldınız yürürü filan çok güzel maşallah allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
maşallah çok temiz bi 106 gti sahibi olmuşsuninş.değerini bilirsin kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimlee..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)