hayırlı olsun göki,zd nin koyduğu 1 ve 2. fotolar çok harika bence o tarz bi uygulama olursa TR de sayılı olur düşüncesindeyim
Printable View
hayırlı olsun göki,zd nin koyduğu 1 ve 2. fotolar çok harika bence o tarz bi uygulama olursa TR de sayılı olur düşüncesindeyim
beyaz jantlı olanı aklıma yattı gibi tampon kuşakları boya değil mi ?
gökhan abinin koyduğu araçlar çok güzel olmuş ufak dokunuşlarla güzel bişe çıkar kanısındayım :icon_tup: Maşallahı var çok orjinal duruyor kazasız belasız
elimde 5lik yay var onlarımı takayım arabaya yoksa 3.5luk alsam daha mı iyi olur ?
ne marka ? ben 3 sene eibach 5 lik kullandım konfor ve düşüklüğü gayet iyiydi.
http://img839.imageshack.us/img839/2049/grnt012.jpg
maxtrac var göki
hımm kullanan hiç arkadaşım olmadı o yüzden yorum yapamıcam, bende şu anda apexi var hoş kese kese bişey kalmadı ortada ya :D çok sert bi yay eibach gibi düşürmüyor ama konfor olarak fark yok, omp 6lık bulsan çok güzel olur aslında, onun dısında maddiyat imkan veriyorsa icbach al derim. ben kolay kolay insanların fikirlerine itimat etmem, fikirde vermem kendim görüp test edicem o yüzden eicbach diyorum.. :):)
hayırlı olsun kazasız belasız
kazasız belasız
maxtraclar satılık şuan duruma göre bişeyler yaparız artık :)
güzel arac kazasız belasız
teşekkürler
uğur abi şeffaf farlar geldimi ? bu arada ben seffaf far hiç görmedimde bizim araçlarda merak ediyorum nasıl duruyor diye duruma göre geçiş yaparım belki ?
Uğur arabayı yalama ettin olm ya :)