kankaa 10 numara araç allah nazarlardan korusun kaza bela vermesin:) olum o kadar bekledin ama değdi valla :) ama kanka sana kırgınım ben dochvtec yazıları ne oldu?? bak sonra fanta ile acımasız gerçekler yapcam sana:hahaha::hahaha:
Printable View
kankaa 10 numara araç allah nazarlardan korusun kaza bela vermesin:) olum o kadar bekledin ama değdi valla :) ama kanka sana kırgınım ben dochvtec yazıları ne oldu?? bak sonra fanta ile acımasız gerçekler yapcam sana:hahaha::hahaha:
hayırlı olsun kazasız belasız antalya caddelerinde bu güzel aracı görmek dileğiyle..:D
hey maşallah budur gerçekten çok çok temiz Allah kaza bela vermesin ..
çok temiz bir vts inşallah bundan sonrada böyle devam eder kazasız belasız:icon_tup:
maşallah..harika duruyor..
saolasın:icon_tup:
inş kardeşim saol
amin kardeşim iyi dileklerin için saol gözüm gibi bakıyorum oğluma:)
çok teşekkür ederim mehmet abi sende gerçekten 10 numara bir insansın:)
saolasın usta sende bize bu kadar cigerli temiz vtec sattığın için ayrıca teşekkür ederiz sana:icon_tup:
eyw
kankaaaa saol doch vtec leri boş bi zamanımda ayarlıcam biraz bekle fantaa yaparım bakk :hahaha::hahaha:
inş kardeşim gorursun :D
saol hepimize kaza bela vermesin inşş.
eyw aynen böyle devam edecek orjinal specc devam:)
eyw senin sarı civciv de 10 numaraa:icon_tup:
Maşallah güzel bir Saxo ;) Antalya Kemer tarafına bizim PE 411 i gönderdik bu ara Hothatch bolluğu olcak sizin orda sanırım :)
maşallah tertemiz..
eline saglık araç cok güzel stock olmasına ragmen orjinalligi ile yakıyor ortalıgı. bende bi ara saxo hastasıydım ama babam sagolsun almayınca vazgeçtim :( :)
Hayırlı olsun, aracın maşallahı var gerçekten kazasız belasız sürüşler dilerim
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
maşallah tertemiz duryor , kazasız belasız kullan,
Sıs farlarını nasıl sarı yaptın ?
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Maşallah Şifreli çalıştırmayada hastaym:D