Sinan,Görkem,Ahmet abi, koray ; herkeşşlere teşekkurler ...
Jn nin yeride başkaydı hakkaten sınıf atlayacakken 206ya düştük :)
Ahmet abi stock stock takılıyoruz işte sizin turboları uzaktan bile izleyemiyorum walla :D
Printable View
Sinan,Görkem,Ahmet abi, koray ; herkeşşlere teşekkurler ...
Jn nin yeride başkaydı hakkaten sınıf atlayacakken 206ya düştük :)
Ahmet abi stock stock takılıyoruz işte sizin turboları uzaktan bile izleyemiyorum walla :D
206 ın çok güzelmiş ama
saxo oldukça cezbedici duruyor
arac güzel duruo ön tarafın basıklığı iyi 5 lık mı yaylar..
gidişide aracın gayet iii okuduklarım kadarıyla;)
kırmızı yı hatırlıorum hatta ozmanlar kımsede böle arka bagaj ıptalı felanda yoktu ben cok yakıştıryodum ..hatta aynı resımlerı koymuşsun ozmankı kazasız belasız sanırım senın arabanı sımdı ılanlarda gordum angel takılmış yenı sahıb sanırım
sertaç kardeşim iyişallah ağız tadıyla kazasız belasız binersin :)
bu arada söylemeden geçemicem sana 106&saxo daha çok yakışıyordu ;)
Hayirli olsun Sertac
maşşallah kazasız melasız , saxonda sanırım şu an sahibindende ilanı var
eywallah arkadaşlar hepiniz çok saolun
bu arada eski arabamın ilanını grdum sahibindende , gecen gun yoldada gordum ama eski tadı kacmıs pek beğenmedim durumunu :(
Sertacım guzel gunlerde kullan kazasız belasız maşallah cok guzel bir gti sanada yakısıyor sen fransızdan saşma güzelim;)
eywallah halil abi ; ezelden pugcuyuz :D
japona geçersem tek istediğim s14a zaten :)
Araç dışında yorum yapacak kimse varsa , yorumunu kendine saklasın . Burası kişisel sorunları tartışma platformu değil , bizde hakemler değiliz arkadaşlar . Sosyal hayatınızda yüzyüze bakan insanlarsınız. Gereksiz şeyler için kalp kırılıyor burada farkında değilsiniz. Olan oldu diyip yangına körükle gitmenin manası yok. Daha duyarlı olmanızı diliyorum.