|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yamaha R6s honda civic:)
|
arkadaşlar bildiğiniz gibi dün honda 1.4 is aldım bugün kütahyaya döndüm ve işlerim başladı
öncelikle araba tamamen orjinal memur arabası böylesi daha temiz olur diye düşündüm şimdi size ilk fotolarından başlıyorum ve aşama aşama bişiler yapıcaz arabaya yaklaşık 10 dk sonra arabayı mat beyaz kaplıycaz saat başı bir fotoğrafla arabanın durumunu görebilirsiniz ve bana yardımcı olursanız fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum hadi başlıyoruz![]() ![]() ![]() hoşgeldin su is ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ lo lo lo
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
e izmire gidilirde alsancakta turlanmazmı
yeni arabamı test ederken![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us artık üzerindeki çelik jantlardan kurtulma vakti yeni jant ve yay alana kadar saç jantlı leylek is![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ lo lo lo
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
e birazda kız işi yapmak lazım değilmi
pembeden önce beyazı atarken![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us maalesef beyaz kurumadan üstüne pembe olmuyomuş yapılırsa böyle oluyormuş ama en azından rengi anlamam için zorla boyattırdım nolurr bişi olmaz diye boyacımda bitane yapalım gör dedi yarına kadar artık böyle kalsın yarın 5te pembe olucaklar![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us bide şu isminin ne olduğunu bilmediğğim garip şeyi taktık ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ lo lo lo
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
evtt şimdiii başlıyoruzzz 1 saat sonra fotoların devamı geliyor kaplamaya başlıyoruz
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us hadi bize kolay gelsin o zamn ben kaçar nede olsa kaplanacak bir araba aşağı katta beni bekliyor ![]() 1 saat sonra görüşmek üzere![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ lo lo lo
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bence kou otomobillerimiz kousuna taşınacaktır.
Folyolamadada beyaz ve pembe yapacaksın galiba |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
bune hız böyle
hayırlı olsun merakla bekliyoruz
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Madem mat beyaza kaplanacak, bence bu coupe aynalarından takın yada spoon tam hatırlamadım
. Aynalar siyah olsun, öne EK9 lip takın ve EK9 panjur takıp ikiside siyah olsun . Farlarda orjinal olursa çok güzel olur. Zevkli bir işe adım atmışsınız. Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Saygı duyuyorum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
memur jdm memuru heralde
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
arkadaşlaar şu an için belli olan karar verdiğim şeyleri size söylüyim fikirlere açığım tabikide arkaya bide öne ismini bilmediğim şşeyler aldım
tamponun altına takılıcak mat beyaz kaplamaya başladık hayırlısıyla çitaları pembe yapıcaz şeker pembe bagaj normalde karbon olucak fakat folyo daha gelmediği için şimdilik aynı renk pembe folyodan kaplıyacağız yarın app plakalarım geliyor başkada hatırladığım bişi olursa yazarım bide o ismini bilmediğim tamponlşarın altına takılanlar ne renk olsun mat beyaz pembe siyah??? tşkler beyler
__________________________________ lo lo lo
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bence madem beyaz yapıyorsunuz o ismini bilmediğiniz şeyler kuvvetle ihtimal ek lerdir. Şuna göz atın bence hoşunuza gidecektir
![]() JUM Hawai şortuyla :) |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
merakla beklıyoruz hadı hayırlısı
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
walla ilk olanı çok beğendim ama bnmkinde nasıl durur olmadı yaparız
dijital baskı saolsun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
. Çok orjinal duracaktır
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah güzel araç..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
bencede çok güzel olacaktır onu ancak yarından sonra yapabilirm yarın baskıya girsek vs vs anca pazar olurum ama maalesef ben ctesi gece istanbula gidicem şimdilik düz renk olsun daha sonra o şekilde yaparız
şeyi sorucaktım tavanı parlak siyah yapmak istiyorum ama siz ne düşünüyosunuz?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
hayırlı olsun..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:10 ::::

öncelikle araba tamamen orjinal memur arabası böylesi daha temiz olur diye düşündüm şimdi size ilk fotolarından başlıyorum ve aşama aşama bişiler yapıcaz arabaya yaklaşık 10 dk sonra arabayı mat beyaz kaplıycaz saat başı bir fotoğrafla arabanın durumunu görebilirsiniz ve bana yardımcı olursanız fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum hadi başlıyoruz

hayırlı olsun merakla bekliyoruz