millet servet yazık günay su etme eyleme :D
Printable View
millet servet yazık günay su etme eyleme :D
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
Degisik olmus :))
valla rengi çok güzel olmuş beğendimm araba yazık şekilden şekle girmiş :))daha öncede bakmıstım pembe kaplanırken
daha yeni başladık ya mavi henüz bitmedi daha bundan sonra ne renk yapsam diye düşünüyorum:P
rengi burda pek net değil cep telefonundan çekildiği için
http://img97.imageshack.us/img97/6471/1005354z.jpg
Uploaded with ImageShack.us
oyuncak araba gibi oldu aynı çok şrin duruyor:) ama henüz bitmedi hala jan takıcam tamopnlar aynalar gibi etickerlı olucak başkada aklım a gelmiyor ama bitmedi yani:P
hı bide boyada herhangi bir leke yapmıyor söktükten sonra yapışkanı kalıyor oda benzin ile temizleniyor....
http://img251.imageshack.us/img251/8726/1005356.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Maşallah renkten renge girmiş ilanlarda görmüştüm alana istediği renge kaplatıp vercem diyodun bu araç demi:D
Ruhsati ne yapiosun surekli degistiomusun yoksa polisler tanidikmi ..
Ondeki port deligi ve sunroof hic olmamis ..
Birde artik jant takiver su arabaya .. :D
Kazaszi belasiz kullanman dilegiyle..
şirin olmuş maşallah........
bu kadar sökmeye takmaya boya ne alemde
boyada hiç bi sıkıntı yok arkadaşlar:):)
evet sahibindendeki araç bu:):)ama artık istediği renge kaplatıp vermicem düşündümde millet 11milyara civic satıyor ben bide üstüne 2milyar masraf yapıp renk değiştiricem:P
havayı ordan alıyor taktığımız hava filtresiyle vs svs entresan bişi var orda bnde tam bilmiyrum:):):)
her kaplama sonrası fatura alıyorum zaten arkadaşlar trafikte faturayla 1 ay iznimiz var bnde ruhsata işletmek yerine 1ay sonunda rengi değiştiriyorum yani yeni bir fatura:):)
jant konusuna gelince arkalara umutun jantları takıcam su vtec teki jantları önleride jdm in rengi olan sarı yeşile boyatmayı düşünüyorm desenli bi şekilde saç ama bellide olmaz:D
arac perte dogru gidiyor :D:D
cok kotu olmuş sanırım tr nın en kotu arabasını yapmaaya calışıyorsunuz :) yınede kolay gelsın maşallah
tşkler arkadaşlar yorumlarınız için tabiki güzellik görecelidir:) ama ben arabamı çok beğeniyorum çünkü o bnm oyuncağım oyuncak arabam sadece zaman öldürmek için kullanıyorum):):):)
bu haliyle jantlar da siyah olsa , arka tampon altı da siyah olsa
dohc vtec yazısı da sticker sanırım-gitse çöpe
aynalar siyah olsa
sunrooftaki japon bayrağı çöpe gitse , siyah cam olsa sunroof
bence çok daha güzel durur
yani sadece mat mavi + siyah...
burundaki hava deliğinin rengi gayet güzel , o aynen kalabilir mesela...
bir de en acilinden o egzoz kafası çöpe gitsin , çok uyduruk duruyor...
tamponlardaki ufak tefek stickerlar da direkt çöp...
arabanızdan keyif alıyorsanız sorun yok , kimine göre iğrenç kimine göre güzel-değişik...
her ne şekilde olursa olsun güle güle keyifle kullanın :)
güzel olmuş bence değişik
Vtec Stıcker cıksın lutfeeen
araba artık beni kurtarın diyor..
kimsenin cesaret edemedgi şeyleri gözün kapalı yapmışsın helal sana :) farklıda olmuş tuttum ;)
yani şöyle bişey demek istiyorum hemen hemen ;
http://i54.tinypic.com/w0osao.jpg
http://i52.tinypic.com/1538vgk.jpg
Stoplar ve arka logo orjinale dönse bir de egzoz daha güzel görünen birşey ile değiştirilse en azından arka biraz toplar gibi. Sen beğeniyorsan sorun yok tabi :) Maşallah, kazasız belasız.
Zarf o zarf .. :D
O zaman takıp etmeye devam edın:)
Turbo subat ayında ınsallah:)
Tsk arkadaslar yorumlar ıcın
maşallah hayırlı olsun kolay gelsn
Renk güzelmiş de bütünlük yok..Sadelik , bütünlük ve jant lazım..
Maşallah..
Aklına eseni uygulamışsın valla..Tabiki zevk meselesi..Sen beğenirsin bi başkası beğenmez.. :)
Ha ben böyle bi araca asla binmem..Ama sen severek biniyorsan ne mutlu :) Allah kaza bela vermesin..Daha değişik şeyler çıkartırsın inşallah..Bizde görmüş oluruz :D
Ya arac zaten daha bıtmedı bıtımce bu omu dıceksınız su an deneme yanılma durumu tamamen bıtmedı zaten daha araaba:) ama yınede goruslertınz ıcın tskler:)
yuh hala bu araç renkmi değiştiriyo bukalemun gibi oldu valla :D
bir orta yolu bul artık valla :D
beyaz hali çok iyidi
rengarenk olmuş :D
maşallaahhhhh :D