bence bembeyaz olsun bagaj dahil jantlar ne olursa olsun pembe olsun.. aynaları vs pembe yapmak fazlaya kaçmak olur bence kararında güzel herşey
Printable View
bence bembeyaz olsun bagaj dahil jantlar ne olursa olsun pembe olsun.. aynaları vs pembe yapmak fazlaya kaçmak olur bence kararında güzel herşey
maşallah çok güzel olmuş. kazasız belasız...
kazasız belasız foto boyutları cok buyuk
Bu arabayı böylesine az renkli görmek mutluluk verici.
Öndeki delik hiç hoşuma gitmedi. :)))
boyutlarını küçültemedim mod arkadaşlar ilgilenirse sevinirim...
Son halini gule gule kullanin fakat biraz fazla eleştiri olacak gibi gorünsede, 1-2 kendimce "değişse iyi olur" dediğim yerleri var.
Kaplamayı yapan firma tekrar bir gözden geçirsin, özellikle on tamponda yeniden kaplanmasi gerek.
Birde ben senin kadar sticker sevmiyorum sanırım, stickerlar'ı minimuma dusurursen Oldschooll tarzinda olur gibi.
İlk haline göre gerçekten iyileşme var tebrikler ;)
sticker konusunda hem fikirim...onun dışında güzel duruyor maşallah...
fotorafları upload ederken boyutunu seçersen ufalır
Maşallah kazasız belasız...
rengarenkti hani :D
..Bir de kaputta Honda logosu yerine sticker kullanmışsınız sanırsam. Onu da kaldırıp yerine güzel bi honda logosu koyarsanız daha güzel olucaktır. Tabi kaputu tam ortalamanızda oldukça önemli.
böyle daha bi alımlı olmus hızlanmayı düşünüyorsunuz sanırım sahibindende linkini gördüm :)
üç fto var ikisi yandan zaten, başka açılardan fotosu yokmu yaw
Eski halinden kat be kat güzel görünüyor...
fotoları açıcam diye benim leptap haralet yaptı.
arabamı on planda yoksa senmı anlıyamadım..
o delıgın yanındakı işaret neyı anlatıyor anlamsız olmuş :)
gule gule kullan
tebrikler kısa zamanda çok yol katetmişsin kazasız belasız bin
Güzel olmuş öndeki Honda logosu harici:). Normalde filtre için öyle bass portu sevmeyen biriyim ama güzel olmuş böyle:) Güle güle kullanalım