bn ne istersem o:)
Printable View
Persembe yalida dunde toplantida gordum araci cok yorgun gorunuyodu bi el atilmasi lazim
oldukça kötü şuanki durumu evet uğraşamıyorum çünkü vaktim yok ayda bir renk değiştirdiğim için normal tabela folyosu kullanıyorum o yüzden tamponlarda vs atma oluyor ptesi muayeneye sokucam sonrada mat pembe hayalimi gerçekleştiriyorum:))))ptesiden itibaren sağlam bi bakıma gricek yürüyeninde problem yokta dış görünüşü kötü bikere havailerden kurtulmak istiyorum biran önce:D yeni ayna spoiler ve lip alıcam elinde olan arklar msj atarlarsa sevinirim yani işin özü 2 hafta içerisinde on numara olucak:) bide nolur buluşmadaki fotolar yaa kimdeyse göndersin nolur:D
şans eseri googleda bişi ararken konuya denk geldim dikkatimi çekti neredeyse bütün işlemlerin canlı yayınlanması güzel olmuş fakat zevk meselesi bu kadar emek harcamışsınız elinize sağlık
bence ise en başından güzel bir proje çizilip pembe tonlarında stickerlı falan tr nin en güzel en dikkat çekici hondasını yapabilirdiniz(mtv de p.i.m.p mi ne vardı o geldi aklıma) elinizde imkan var gördüğüm kadarıyla..
başarılar..
yine mi renk değişti :D
vay arkadaş iyki bi süprüzz yapıcaktım foto yükleyemedim yaa gece gece sinir oldum profil fotolarından baksanız olurmuu:)
süppprrrüüüüüzzzz:)
http://www.facebook.com/su.urganci?r...type=3&theater
Hani derler ya işi bişeye çevirdiniz işte aynen öyle :D
memur's :D
Araç deişik renklerde hangisine yorum yapacaz en son halini yeni konuda açarsan bence daha sağlıklı olur :) kazasız belasız sürüşler
şuan çamurluktaki pembeye kaplıyorum:))
anlaştık diyelim
merakla konuyu takip ediyorum
güzel renkler deneniyor aslında araç üzerinde, güzel bir paylaşım teşekkürler...
kendim için birşey yapıyorsam namertim sırf siz civic üzerinde renkleri görün hangi renkler civice yakışıyor diye yapıyorumm:))
Oh be en sonki rengi açıkcası iğrençti vallaha :D Hadi bakalım senin adına sevindim abla merakla sonucu bekliyoruz :)
renkler değiştiğine göre
sorun tamam demektir hayırlısı fiyatımda gelmemişti zaten :D
maşallah :)
Maşallah :)
50. sayfamiz techturkey ailesine hayirli olsun
hayırlı olsun o zaman
fuşyada var tabiki onuda denerim istersenizzz:)))
80.910 görüntülemee hobaaaa:))) ne diyimki ben şimdii bnle alakası yok 35 su 132 çok popüler:P bide lütfen biri o fotoyu facebooktan alıp koplayalarsa sevinirm bn başaramadım ımageshack kullanıyorum ama nedense yüklemeyi başaramadım:S:((şuan şehir dışındayım çkaleye döndüğüm zaman kaplamaya devam edicem:)
is den vti ye derken ?
Malesef benim gördüğüm kadarıyla VTi'lık bi olay yok 50 sayfadır... :)
renk olayını bi oturtsam motorunuda elliycemde renge karar veremedim halaaa:))
Zevkler farklıdır da ... (50 Sayfadır bunu yaşayıp, gördük :D )
Bana göre en güzeli kendi rengi ama ne zaman fark edilecek onu çok merak ediyorum... :)
hayırlısı olsun diyelim o zaman
aynen henüz hala renkten emin değilim tamam işte bu artık ruhsata işletebilirim diye düşündüğüm bi renk olmadı hiç aslında pembeyi yapmadan önce söktüğümde gerçekten renginin güzel olduğunu fark ettim kendi renginide düşünmüyor değilim aslında fakat bn daha canlı renklerden hoşlanıyorum önümüzdeki ay arkadaki kampana sistemini disk sistemine çeviricem arkasından jant alıcam ama ondada kararsız kaldım özellikle rengarenk bbsler kafamı çok karıştırıyor:) bunlar bittiği zaman motoruyla oynamaya başlıycamm:)
nasıl bı donusum anlamadım 51.sayfaya geldım ortada arac yok enteresan ?
carbon beyaz yap piyasada tek ol ne uğraşıyosun ki :))
araçın fotolaru olsa tadından yenmez :D
iğrenç :D :D :D