Maşallah kazasız belasız..
Printable View
Maşallah kazasız belasız..
maşallah ibrahim.kazasız belasız kullanman dileğiyle
ibrahim maşallah güzel olmuş makina..
Maşallah gerçekten diri duruyor :icon_tup: Birde orijinal jdm far gurubu olsa ozaman tam süper olur ama zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Maşallah abi ilk alındıı zamandan çok çok daha güzel duruyor :)
Emeğine eline sağlık
Ciğerli VTI rengi Turkuazdır :D Gülegüle kullan kazasız belasız
tüm yorumlar için teşekkür ederim saolun allah daha iyilerini hepimize nasip etsin kazasız belasız binelim milli servetlerimize
Masallah cok guzel, replika vti jantlari ayri bir hava katmis, 1.4is gibi gostermis, kandirirsin milleti 1.4 is diye sonrada bir guzel.. :D
Ayrica filtre portuna bittim, kimin eseriyse 10 numara calisma yapmis, kolay degil sanirim nasil yaptirdin?
inan bana kendim yaptım siprel taşı ile ilk önce yapmak istediğim deliklere kağıt bant çektim ve o bantların üzerinden geçtim ve ortaya bu çıktı
MAŞALLAH kanka ALLAH kaza bela vermesin geldigi günden itibaran cok ugraştın ve de değdi..;)
sisleri takmıyacaksan verde ben takim olm:D
sismi ne sisi sis ne ararlabende :)
Kazasız belasız güzel bir renk
teşekkürler saol
oo gebzenin arabası he :)) maşallah..
hemde osman yılmazdan :)
ya aslında çokkolay tanpona yakın temasla bakarsan anlarsın kağıt bantı v şeklinde yapıştır yokardan aşşağıya daralsın ve ssonra aralarına bantçek benimtanpondaki delikler kadar boşluk bırak sipreli kullan ama kaçırma kaçırırsan tanponu boyatmak zorunda kalırsın dediğimi yaparsan hiç boya kullanmadan tanponun benim tanpon seklini almış olur