maşşallah kazasız belasız 10 numara valla kırmızı olsun 10 lira fazla olsun :D
Printable View
maşşallah kazasız belasız 10 numara valla kırmızı olsun 10 lira fazla olsun :D
emre orjinal yaptın be olum hepten :)
maşallah kardeşim. allah kaza bela göstermesin
maşallah çok temiz ve çok şık duruyor
maşallah cok güzel de bide clc vtec i gecebılse (fitil ateşlendi !!!!) :D :D :D
hauhauha
maşallah emre, ilk zamandan bu zamana baya dirildi araban.
araçta ecu falan var mı aga. ercanın dyno kağıdıyla karşılaştırıyorum. sende devir 8000 + görmüş. acaba ercanın kini mi yanlış ölçtü şükrü abi.
denemelerde de ***** yakın gidiyorsunuz.
biraz değişik olsun istedim ilker ;)
amin cümlemize
sağolasın
sağolasın abi clc bize göre değil artık zamanında debriyajı iyi olsaydı görücektik çıkıcak sonucu ama kısmet değilmiş ;)
sağolasın emre daha da diriltiyoruz yakında yeni fotolarını da atıcam.oem ecu var ercanınkinde bi problem olmuş olabilir benimkini ölçerken herhangi bir sorun yoktu çünkü :)
bugün gördüm arabayı :D
Maşallah :)
not:Her vtec 160 hp değildir :D
maşşallah çok iyi
maşallah baya iyi verilerde ilk hali ile son hali arasında ne gibi faklar var 5-6 hp arttıran?
3 gün önce sanayide reno servisin orada ağzıma vtec açtın abi.:D
Maşallah.:)
her zamanki gibi abi :)
+1 nitro :D:D
eyvallah kardeşim sağolasın
motoru açmadan önce ki haliyle çıkıldı ilk dynoya.sekman sorunu için üstten açıldı motor temizliği yapıldı kapandı.sonrasında headers ve komple düz boru 63 yapıldı.bujiler vs ler herşey güzelce bi elden geçti hepsinin yenisi alındı.bi süre kullandıkdan sonra geçenlerde dynoya çıktık ve 172.7 verdi ilk haliyle arasında 10 bg lik bi artış vardı.
dipnot : ne kadar etkiler orasını bilmem ama eski halinde 1.8 ls integra şanzıman vardı :rolleyes:
sağolasın onur :) bi abimi ziyarete geldin dönüşte rica etti öyle ufaktan 1 sıktım bıraktım ;)
................................
Cıtır Güzel oldu Lip bakış açısı değişti arabanın ;)
ince ayrıntılar kaldı onlarda yapılınca daha tatlı olur.