sonunda bitiyor Tüntarmobil,len arabanı ite kaka imanımız gevredi dukkana bi içeri bi dışarı,neyse az kaldı,MAŞŞALLAH şimdiden....
Printable View
sonunda bitiyor Tüntarmobil,len arabanı ite kaka imanımız gevredi dukkana bi içeri bi dışarı,neyse az kaldı,MAŞŞALLAH şimdiden....
[QUOTE=MiaMi;1651509]Koni var konici geldi koni var
arasana saat kaç oldu arasana :)[/QUOTE
aradım tayfun aradım:) :) adam dönecek bana. hbr wercem ben sana
Tamam olm ne kızıyon ya illa k20 swap yaptığımı söyletecen zorla.
adama bak bana bileniyor yaa:soru:,olum sen önce göktanı geç sonra oynarız senle:heyoo:
Maşallah kazasız belasız cezasız...
hahahaa,araba senın olum,ama ınsan geçeceği arabaya laf söyler mi hiç:Deli:
Maşallah kazasız belasız sorunsuz yürür inşallah..
metin abii mehmet fena bileniyo bize haberin olsun bi üçlü yapıcaz gibi bu gidişle :)
kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
maşallah allah kaza bela vermesin
maşalaah kazasız belasız bol yarıslı gunler dılerım.
kanka bu ne böle ya.. adamı yer bu valla :) MAŞALLAH kardeşim hayırlısı ile çıksın da bi gezdirirsin artık sanayide :) araba çıkınca bana egzantrik sözü verdin unutma :) PT 52 lerimin siparişini ver artık anca gelir :D
mehmet abi bizimde az emegimiz yok bunda :) rodajı tamamLasakda bi vTı göstersek anTaLyaya şuan biLe onunLa ugraşıoz :) canavar geLio yoL versin herkes
Maşallah kazasız belasız
Oha mehmet rüyamda gördüm arabayı rodaj bitmeden 1,2,3 sardırıyorsun duman atıyor sonra araba. Allahtan rüyalar ters çıkarmış.
kardeşim hayırlı olsun güzel oldu inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın kazasız belasız
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
turbosu eksik kalmış bi :) maşalah
çok saolun arkadaslar.. tubo yakındır dıyelim:)
maşallah kazasız belasız :)
aLanya - bucak - korkuteLi - antalya tıme in rodaj :D
Kocaman MaşAllah, Antalyamızın vtec ine :)
maşallah allah nazardan saklasın .
maşallah usta listeyi okudukça bidaha okuyorum. allah kaza bela vermesin. inşallah istediğin gibi yürür. sabırsızlıkla bekliyoruz :D
VTS ile Denicek 1.9 Gırtlak, Kilitli Vtec aranıyor :D:icon_wack