maşallah çok temiz,çok diri bir araca benziyor.önlere teneke takıp beyaza boyarsan da gayet güzel durur düşüncesindeyim
Printable View
maşallah çok temiz,çok diri bir araca benziyor.önlere teneke takıp beyaza boyarsan da gayet güzel durur düşüncesindeyim
eyvallah çok sağolun. aslında teneke değildie direk beyaza boyamayı düşünüyorum jant ları
beyaz ıyıdır yada takata yesılı yap vtec jantı yesılde cok buyuk gosterıyr gosterıslı:)
beyazmı yeşilmi jantlar güzel olur fikirler lütfen ...
bence beyaz
vay vay vayy ZY 1755:rolleyes:
cok temız aractır,gule gule kullan,senın ellerınde dahada guzel oluyo,kazasız belasız ;)
Araca hayran kaldım, maaşallah diyelimde nazarımız değmesin :) Gerçekten çok temiz ve hoş duruyor, tam kafamdaki gibi yapılmış sade ve asil.. Fazla değişimde bulunmamanız dileğiyle :) (Jant eğer kesin boyanacaksa beyazdan yana kullanırdım oyumu)
eyvallah çok sağolun . değişik bişilermi taksam yoka sa boyadanmı die ikilemde kaldım ama boyatırsamda beyaz olıcak galiba...
Ben olsam hiç boyamam jantları orj rengi iyidir.. :)
maaşallah çok orjınal duruo ;) kazasız belasız :)
Ön plakalık iptali ve APP plaka arabayı daha güzel gösterecektir.
Kazasız belasız kullanının, çok güzel aracınız.
Maşallah
düzgün araç gerçekten.
ben olsam jantları beyaza boyamazdım, çok açık füme yada polisajını yoketmek manasında gri olabilir.
Öncelikle araca maşallah çok diri duruyor.5 cm'lik yay var demişsiniz fotoğraflardaki 5 lik gibi durmuyor.Birde unutmadan arka tampon eki EK9 eki olursa daha iyi olacağı kanaatindeyim bu ekleri Hb lere hiç yakıştıramıyorum.Kazasız belasız kullanmanız dileği ile :icon_tup:
Maşallah çok temiz diri duruyor. kazasız belasız keyifli sürüşler..
Bence beyaz :) Maşallah kazasız belasız..
Ama takata yeşilide fena olmaz. :)
bence jantları sat spoon al araca maşallah