41 kere maşallah,çok güzel bir araba aldınız,car a biz çok iyi baktık sizde bekın emi :) Allah kaza bela göstermesin,keyifle binmeyi nasip etsin :icon_tup:
Printable View
41 kere maşallah,çok güzel bir araba aldınız,car a biz çok iyi baktık sizde bekın emi :) Allah kaza bela göstermesin,keyifle binmeyi nasip etsin :icon_tup:
güzel araç. allah kaza bela vermesin.
kazasız belasız :)
maaşallah kazasız belasız cezasız.
mas gercekktende cok temız gözukuyor
Maşallah çok temiz kazasız belasız kullan... Ayrıca en önemli şey plakan :) Benim soyadım KAM :)
harika bir arac aldın..ilk sahibinden bildigim bir aracdı tertemizdi halaada öle mşllh. kazasız belasız bin
Vay be benim 35 CAR 89 un kardeşi evlenmiş soyadı değişmiş..ama hala güzel :D güle güle kazasız belasız kullanın ;)
Maşallah.Aracınız gerçekten çok güzel.Duruşundan belli oluyor.Elbette zevkler meselesi ama sizin yerinizde olsam araca hiç dokunmadan binmeye çalışırdım.Şu andaki fotolarda görünen hâli o kadar güzel ki..Allah kaza,bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.
hayirli olsun
Hoşgeldi sefalar getirdi :welcome:
Maaşallah kardeşim 10 numara vtec aldın Allah Kaza Bela Göstermesin İnş. :)
Turgay'la o kadar aradınız cabaladınız tr dekı tum vtec lerın expetızını doktunuz ama degdı sonunda en guzellerınden bırısını aldınız :icon_tup: