Okan hayırlı olsun..Bu hangi araba ya hatırlayamadım.LT 106 mıydı bu :DYoksa başka mı..Kazasız belasız kullan..
Yalnız 2 resimle olmaz.:)Detay resimlerini isteriz...
Printable View
Okan hayırlı olsun..Bu hangi araba ya hatırlayamadım.LT 106 mıydı bu :DYoksa başka mı..Kazasız belasız kullan..
Yalnız 2 resimle olmaz.:)Detay resimlerini isteriz...
kazasız belasız maşallah kitap gibi:icon_tup:
Çok güzel duruyor maşallah.
Detaylı fotoğraf istiyoruz :)
maaşallah kazasız belasız
Sinan senin gibi bi adam nasıl bilmez bu arabayı ?
trabzonda serhat ın arkadaşıydı izmitden aldılar,alan çocuk ertesi gün satışa çıkarmıştı 1998 6 ayında sonra üretilmiş bir arabaydı ben böyle biliyorum yanlış değildir inşallah ilan linki halen duruyor bende ;)
Oha :) tamam ya bizim cihangirin eski arabasi Denizli-Trabzon-Kocaeli-Istanbul yapan araba :)
hahaha bi an taniyamadim angellar falan cikmis cok iyi oldu masALLAH tekrardan ..
Masallah güzel duruyor
hayırlısı olsun bi 106 ya yapılabilecek en güzel şeylerden biri yine başka bir peugeot jantı takmaktır , bizde var diye söylemiyorum ama 15 beyaz compomotive takarsan tam rally hesabı olur
maşallah okan abi ne zaman canlı canlı görcez cumartesi fatih abinin dükkana gittim ama araban ve sen yoktun :D en kısa zamanda görmek istiyorum :D
10 karakter ..
teşekkürler arkadaşlar
evet yaşar abı o araç bu
resımler ıcın sağol eskı resımlerını bılıorum aracın su anda ustunde orjınal cıta ve orjınal koltukları var
bıkac resım güncellendı
maşallah çok güzel..iyi günlerde kullanın :)
Çok güzel kazasız belasız bin inşallah 106'da moda oldu sanırım beyaz renk En hoş görünenler beyaz :)
valla abi o biraz zor gibi gözüküo :D:D denemek artık kolay degıl ek ile herhalde
arabanin ne zaman nesi degisti ne oldu ne vardi bende biliyorum zaten ..
en iyi sekli bu kesinlikle ..
tekrar hayirlisi olsun ..
beyaz 106 da bir ayrı duruyo :d
Maşallah