Gardaşş.. HAT'ı çekmeye başlamışıngg... haha hayırlı olsun abi inş. istediğin gibi olur ama 1 2 fotoyla avutmayı buırak beni bana vidanın sıkıldığı anların bile makro fotosu lazım :D OEM :)
Printable View
Gardaşş.. HAT'ı çekmeye başlamışıngg... haha hayırlı olsun abi inş. istediğin gibi olur ama 1 2 fotoyla avutmayı buırak beni bana vidanın sıkıldığı anların bile makro fotosu lazım :D OEM :)
sen topla sonra ben de 007ye girişiyim :)
kanka sende şunlar harici bizim araçların resimleri varmı.. Benim hdd gitti herşey uçtu elimde kalan bitek bunlar
http://i.hizliresim.com/DB1d03.jpg
Elektrostatik iç kaplama fikri çok mantıklıymış, delinin aklına taş düşürdünüz şu an :D dayımlarda para kasası üretirken kasalarda bu malzemeyi sıkça kullanıyor. Sanırım benim prelude'un içini komple söküp dayımın başına eşkiyeceğim . Allah kolaylık versin şimdiden, aksilik olmadan tez zamanda tamamlarsınız inşallah.
Kolay gelsin. İç kaplama malzemesi hakikaten kaliteli görünüyor. Dayanıklılık konusunda emin olunursa çok iyi bir seçenek olabilir döşeme için. Bana flok kaplamadan daha farklı gibi geldi görüntü olarak.
illaki vardır da kimbilir nerde... araştırıyım bulabilirsem haber ederim
Vay be 10 yıl önceki yazımı görünce... Bir miktar daha yaşlanmışız diye içimden geçti....
Yiğit önceki zevkin nedir öyle ? Hele ön tampon... :)
Çoktan duygusal bağ kurulmuştur diye düşünüyorum....Radikal bir renk değişi mi...Kolaylıklar diliyorum...
Maşallah maşallah :)
Sökme işini arkadaş yaptı , dedim sakın atma o tamponu :) :) Anısı bende çok o aracın dile kolay 20 yaşımdan 30 yaşıma kadar herşeyi o araçla yaşadım.Tamponu o yüzden farları ile beraber evde süs yapıcam :) Bir miktar mı yaşlandık ? Yahu o zaman yeryüzünde olmayan cocuklar şimdi ilkokul bitiriyor :)
Haklısın Yiğit...
Eski CD'lere bakarken plakadan zamanında aracının resmini çektiğimi fark ettim.....Tarih; Haziran 2005 (Belki senden önceki sahibinin zamanı bilemem)
O zaman Saxo VTS toplantısı için gittiğim Bostancı MC Donald otoparkında.... Zannedersem Honda CRX Toplantısı varmış....
İstersen konuna ilave ederim....