hayırlı olsun allah kaza ceza göstermesin ;) kıyak arabalar hep antalyaya gidiyo be :D
Printable View
hayırlı olsun allah kaza ceza göstermesin ;) kıyak arabalar hep antalyaya gidiyo be :D
Plaka değişsede aracın sırt numarası değişmemiş , 10 numara M A Ş A L L A H
Hayırlı olsun masallhhh ;) kazasız belasızz ..
way way way :D Hayırlı uğurlu olsn abi.bu arabanın Antalya ya geldiğine sevindim wala.Allah kaza bela göstermesin.
teşekür ederim evet güzel iyi bakılmış bir gti :)
amin cümlemize :) evet temiz araçları getiriyoruz ama antalya mızın da araçları güzel :)
teşekkürler bende iyi bakıyorum :)
teşekkür ederim sağolun :)
teşekkür ederim :) amin cümlemize :icon_tup:
Maş kazasız belasız bilindik bir araç zaten sorunsuz . Nazarlardan saklasın ALLAH ...
Maşallah Kanka.
Tertemiz mis gibi bir 106.
Sende çok iyi bakıyorsun, Allah daim etsin.
masallah kazasız belasız gusel arac aldınız
hayırlı olsun.maşallah kazasız belasız
maşşallah hayırlı olsun kazasız belasız
Tertemiz maşallah..
Hayırlı olsun.Maşallah güzel bir gtı aldın..
Bacanam Hayırlı oLsun kardeşim tekrardan. Bilen bilir aracı temiz Düzgün nadide 106 lardan biri Nasıl olsa birlikte aldık hayrını göre kazasız belasız günlerde kullan
Bende alayımda biran önce SapLayım sana bi serdar sanada :))
Bacanam işe bak Turnuvada 1. ol sen Gokart yarışında sonra gel bana geçil buda ona benzer söylemedi deme...
işin makarası o ama yürümeyen arabayla işim olmaz Serdar bilirsin alperle ezelden beri Kapışırız biz Ona sapLasam yeter Gerçi onu geçersem senide yerim :P
maşallah kazaısz belasız =)
bende tekırovadayım. bugun kemerdeydım aracı gordum ıcımden aynı PE demıstım =)
tekrardan kazasız belasız =)
aracım tekirovada degıl malesef tekirdağ'da. Stajerım Rixos'ta =) İnş bigun tanısırız =)
Serdar müsayit olduğun bir gün senin arabayı denemek istiyorum aklımda yok değil vtec Bakarsın vtec alırım :)
Maaşallah, Allah Kaza Bela Vermesin.. çok diri duruyor :)
Güzel araç kazasız belasız hayırlı olsun
maşallah çok güzel görünüyor,kazasız belasız kullanın..
Abicim tekrardan hayırlı olsun,ayrılmak çok zor oldu benim için ama senin gibi birisine gittiği için gerçekten içim çok rahat allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:)
maaşallah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin
maşallah kazasız belasız.....................
güzel araç kazasız belasız binmek nasip olsun çok yakından tanırım aracı(izmite cihana ben satmıştım:) ) zamanında izmir draglarında adından baya söz ettirmiş bi arabadır farketmişsinizdir gidişinden zaten güzel gaz yiyen ve kasası düzgün olan temiz bir gti dır. allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın hala resimleri duruyor elimde bakıp hasret gideriyorum :) :)