maaşallah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin
Printable View
maaşallah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin
maşallah kazasız belasız.....................
güzel araç kazasız belasız binmek nasip olsun çok yakından tanırım aracı(izmite cihana ben satmıştım:) ) zamanında izmir draglarında adından baya söz ettirmiş bi arabadır farketmişsinizdir gidişinden zaten güzel gaz yiyen ve kasası düzgün olan temiz bir gti dır. allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın hala resimleri duruyor elimde bakıp hasret gideriyorum :) :)
teşekkür ederim :)
çok sağolun teşekkürler :)
çok teşekkür ederim faruk kardeşim :) evet senin için biraz zor oldu ama iyi yerde :) amin Allah cümlemize kaza bela vermesin :)
teşekkür ederim :) amin cümlemize :)
teşekkürler :)
amin kardeş teşekkür ederim :) araca sizde temiz bakmışsınız cihan da farukta temiz bakmış kendini belli ediyor zaten :) gören bu nasıl böyle temiz kalmış diyor..gaz yemesi gidişi her şeyi mükemmel :)
Maaşallah dostum,temizliği ***** bi 106...Rabbim kaza bela vermesin inşallah,hayırlı olsun :icon_tup:
hayırlı olsun piyasada temiz kalmış araçlardan birini aldınız allah kaza bela göstermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...
Maşallah,2 tarafada hayırlı olsun ;)
allah kazasız belasız bindirsin inşallah...
ışıklarda seyir halindeyken yakaladım:Dmaşallah maşallah beyazın tadı bi başka:)
ooo tadından yenmez şimdi :) hayırlı olsun sormasayıp ne kadara aldınız
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız :)
makina dirençli duruyor kazasız belasız...
abi hayırlı olsun çok beğendiğim bi gti ı almışsın kazasız belasız ;)
Hayırlı olsun arkadaşım.Çok güzel bir araç almışsın.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah..
maşallah alper abi boncuk gibi gerçekten. :)
Maşallah maşallah :) Orhan Güneyinde dediği gibi İzmir'den ondan almıştım aracı :)
Tertemiz bir gti cidden tertemiz boya falanda olmadan öyle adam akıllı :) 2 çamurluk harici oda yok :)
Araç ben aldıktan sonra 3 kere spec değiştirdi.Ailk aldığımda da çok güzeldi ama m52 ler sorun yarattı bana sonra değişik bir kombinasyon uyguladım çokta güzel yürüdüm valla :)
Arkası şuan wiseco lar var üstünde en son o haldede Antalya'ya geldi.
Herşeyden en önemlisi Çok güzel bir abim oldu saolsun :) Alper abi 1 tane ;)
Abi Antalya ya gelirken bu hafta laptopuda getiriyorum tüm resimleri orda PE nin ilk günden beri arşiv olarak onları veririm sana :)Ama aşık olmak yok :D