|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
Aracı aldığımda resimlerini paylaşmıştım. Yaklaşık 2 yıl önce.
Gerek işler gerekse başka uğraşlar nedeniyle bu kadar uzun süren bir proje oldu. Sonunda bitirdim. Benim içime sindi. Umarım sizinde hoşunuza gider. Yorumlarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum. TRD çelik jant + boyama Bagaj Havuzu Krom kapı eşikleri 3M cam filmi (yan camlar 2(50) arka cam 3 (75)) 3M Motor Koruma 3M Ultra Boya Koruma 3M Döşeme, Halı ve Vinil Koruma Sistemi 3M Kaput ve kapı altı koruma filmi EIBACH -35Mm Yay Ön tampon boyama Spoiler boyama Yan aynalar boyama Özel TRD ve D-4D logosu USB çıkışı (Iphone için) Motor kısmı gizli kalsın =) Ve aklıma gelmeyen bir çok detay... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski konusunu merak edenler için: Auris 1.4 D-4D. Hayata yer açın. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen barutçu; 02-09-2010 15:32. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
resimler açılmıyor, merak ettim doğrusu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
keşke ön tampona ellemeseydin japonlara pek yakışmıyor, tabi senin içine sindiyse sorun yok
![]() bu arada fotoğraflar açılmıyor, sağ klik /resmin urlsini kopyala şeklinde baktım |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Resimler düzelmiştir...
Ön tampon konusunda TRD'nın yapmış olduğu araçdan örnek alınarak yapıldı... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
jantları boyayınca güzel olmuş valla abi
![]() tampon da bikaç örneğini görmüştüm hoş bence çok sırıtmıyor jantlar ve spoiler ile uyumlu en azından ama şu orj spoilerimsi şeyin haricinde spoileri varya orjinal onu temin edip taksan daha da güzel olucak
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Direk onu boyamayı düşünmüştüm ama dediğim gibi çok uzun kaldı... Camlar siyah. Aynalar-Jantlar-Arka Spoiler- Ön tampon simli gri olunca bi ahenk yakalandı =) __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
Burakcım maşallah aracına ama gündüz ve güzel çekimler yap anlaşılmıyo güzelliği
![]() bu arada TRD logon da çok güzelmiş ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
güzel görünüyor ama ön tamponu beğenmedim bende..kazasız belasız kullan..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Valla ön tampondaki boyama işlemi bence çok kaliteli durmuş... abuk subuk milyon tane şey takmak yerine doğru bir renk uyumu sağlamak çok daha şık duruyor ... günlük binmek için çok çok şık bir araç
ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Bu fotolardan hiçbirşey anlaşılmıyor nerdeyse , gündüz fotoları olursa daha iyi olur
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: civic
|
35mm yay pek alçaltmamış 5likle çok daha güzel olur
civici satarsam auris d4d almak istiyorum ama 1.4 olması sanki zayıf gibi geldi nası gidişi |
|
|
|
|
|
#12 | ||||
![]()
|
Gündüz Resimleri Eklenmiştir...
Gündüz resimlerinden bi daha inceleyn =) Bir'de chip olayı var tabi =) __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
||||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Yeni resim ekliyorum...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen barutçu; 03-09-2010 10:31. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Resimler eklenmiştr.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Honda
|
aa benim işyerinin yanı biliyorum bu aracı. benide tanırsın belki metropol rentacar dan ali ben
bna göre yapılan işlemler tam tadında olmuş maşallah..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Bizim gri Aurislerde siyah tonları jant fena durmuyormuşş demekki bende merak ediyordum
![]() Şık olmuş araç. Ama 35lik Eibach lar sanki hiç fark ettirmemiş gibi... Yol tutuşa etkisi oldu mu? Birde ön tampondaki siyah kısmı bende deniycem parlak siyah folyo ile... O daha hoş duruyo sanki mat siyaha göre... |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
görmüştüm. Mehmet daha gelmedi mi? Uğra bi çayımı iç... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
İki Auris yan yana geldiğinde aynaların biraz daha aşada olduğunu rahatça görebiliyorsun =) Mesala bu resim yaydan önce ve sonraki hali: ![]() Arka tampon'dan görünümü daha belli ediyor kendini yaydan sonra: ![]() Yol tutuşu bakımından zaten bi şikayetim yoktu benim, arka tarafı çok kalkık geliodu o yüzden yay taktım. İstediğim gibi'de oldu. Yol tutuşu aman aman bişey farketmedi ama daha iyi oldu tabiki =) __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Arkadan bakınca iyi gibi duruyor ama bakalım göücez artık... KW V3 Coiloverlar için para biriktirmeye başladım ama o zamana kadar da leylek gibi kalmasın istiyorum bakalım inş fark edicek...
Acaba H&R yada Vogtland daha çok düşürür mü diye araştırmadayım şuan... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |