çok güzel, maşallah. Allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
Printable View
çok güzel, maşallah. Allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
maşallah kazasız belasız tertemiz duruyor ne güzel
Çok çok teşekkür ederim, bende çok beğenerek aldım, hepimize kazasız belasız günler dilerim..
bende vts 2 leri 106'dan çok daha beğeniyorum, özellikle jantları ve durusu ile göze daha fazla hitap ediyor düşüncesindeyim..saolun..bi terslik olmazsa uzun süre kalması planındayım..
106'ım varkende kesinlikle oturumu koltukları buna göre çok daha rahat daha keyifli ama bunun duruşu dediğiniz gibi 106 ya göre daha güzel..morette'yi 106ya yakıştırıyorum ama ne yazıkki saxoda çok çirkin durduğu görüşündeyim :) ama fikir için teşekkür ederim..orjinal far ve stopla daha güzel olacak kanaatindeyim..
[QUOTE=feith;1670490]evet cebeciden aldım aracı, istanbuldaki ilk sahibinden itibaren takip ettiğim bi araçtı bu..sonunda bana kısmet oldu çok teşekkür edeirm..
çok teşekkür ederim kardeşim, bunu kurcalamıycam, orjinal aldım orjinal kalsın niyetindeyim :) biliyosun FR'den başım çok ağrıdı..çok saol tekrar :)
Hayırlı olsun,Çok temiz duruyor, güle güle kullan, bencede sahibindendeki moretteleri kaçırma :D
çok teşekkür ederim kardeşim, bunu kurcalamıycam, orjinal aldım orjinal kalsın niyetindeyim :) biliyosun FR'den başım çok ağrıdı..çok saol tekrar :)[/QUOTE]
Sen ne yapsan yakıştırırsın :icon_tup:
Şahan nasılsın. Maşallah çok güzel bu VTS2. Eski 306gti'ında çok güzeldi ama bu ondan daha güzelmiş valla. :D Bu arada koltukta airbag varmı ?
Teşekkür ederim Şuayip, walla 306 dan sonra bide 106 maceramız oldu..bıraktım yeter derken sıfır arabamı satıp yine tabiri caizse bitim kanlandı gittik aldık bi tane daha..koltuklarda airbag yok abicim, ncap'den 2 yıldız devam yani :) çok teşekkür ettim bu arada..senin resimleride görsek ya :icon_tup:
Hayırlı Olsun Şahan
ama ılk başta Angel farlardan ve led lı arka stoplardan kurtul
Oem ıcı sıyah far ve ustu beyaz arka stopları takarsan daha guzl olur bence
hayırlı olsun, çok güzelmiş. bu eski K plaka olan saxo'mu?
yoğun baskılar sonrasında dayanamadım stopları değiştirdim..buyrun :)
http://img717.imageshack.us/img717/5319/shn5242.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/606/shn5247.jpg
Hayırlı olsun Şahan....İyi günlerde güzel sürüşler...Birde VTS'inin tadına varmış olursun. 306 GTİ kadar olmasada...:D
Selametle...