Güzel gözüküyor RS kazasız belasız keyifli sürüşler...
Printable View
Güzel gözüküyor RS kazasız belasız keyifli sürüşler...
hayırlı olsun kazasız belasız :)
Masallah güzel duruyor
guzel arac OSMANLI MAVİ bu renge bayılıyorum :)
bu arada aracınızın yururu nasıl stock yada stocka yakın bi typer la falan hiç denediniz mi?
Teseşkkürler arkadaşlar, araç henüz yeni üzerinde çalışmalara devam ediyorum.
Samco hava emiş borusu
Orta susturucu iptali
Son susturucu free flow
Stage 1 remap ile başladım.
Sırada
ASR/ESP iptali var.
Maşallah :)
kat ıptali için servis kitapçığı engine out job yazıyor, onun yerine akslar ve beşik sökerekte yapılır ama bu anda pek o işe giresim yok. Simdilik boyle devam, ama stage 2 gecince full 76 mm borularla aynen dediğini yaparım Utku.
Bence Sahibindende gördüğüm en temiz en güzel en diri duran RS. Kazasız belasız bin inşallah Alper hoca. Çok iyi etmişsin almışsın bu güzel yavruyu.
Renk çok güzel maşallah.
maşallah araca
maşşallah kazasız belasız
maşallah çok güzel
hayirli olsun abi turkiyede olsam alicaktim bn de, donuste 3 rs e bakaris artik:D
Sade güzel iyi duruyor.
ufak tefek ıslerını tamamlayım, İzmir de saglıklı olcecek yer bulursam olcum ısıne gırıyorum hemen. Onun harıcı benım 172 den tecrubelı oldugum otobanda bir yerim var, orada olcum yaparım RStunerle en azında fıkır verır. ITG panelle beraber 250-260 arası beklıyorum, peak gucten zıyade bu anda en keyıflı olanı alt devırler, 1000 km yol yaptım Izmir Kayseri arası gayet keyıflı gıdıyor araç.
Maşaallah tertemiz görünüyor:) Yapacağınız şeylerle çok keyifli hale gelir umarım kazasız belasız:)