maşalaaah cok beğeniyorm allah nazarlardan korusun
Printable View
maşalaaah cok beğeniyorm allah nazarlardan korusun
Herkese iyi dilekleri guzel dusunceleri icin cok cok tesekkurler..
Allah Cumlemize kazasiz belasiz agiz tadiyla araclarimiza binmeyi nasip eylesin...
maşallah allah kaza bela vermesin.çok güzel
maşallah güzel duruyor allah kaza bela vermesin
çocukça gelebilir ama ilk defa e46 m3'e galeride binmiştim ve inesim gelmemişti :) maşallah, aracınız jantıyla, rengiyle, duruşuyla herşeyiyle on numara...fotoğragları çeken arkadaş da belli ki profesyonel, çok güzel kareler...
bence tek eksiği turuncu sinyalleri :) maşşallah kazasız belasız kullanırsınız umarım :)
Aynen cok guzel :D
arabanız gerçekten çok hoş ama oldum olası şu jantlara ısınamadım ben olsam direk 19 bbs ck aslında bulunması zor bi ajnt ama hadi o olmadı ch alırdım :D
Tekrardan iyi dilekler için teşekkürler...
Bbs ch sattığım megane ımın üstünde vardı 2 arabadada aynı jant olması hoş olmıycaktı ondan dolayı lm ye kaydım 2 jant arasında kalsam bende ch yi seçebilirdim bu araç için ama buda kötü olmadı..Ben csl jantı olmasında ne olursa olsundaydım,***** 10 46 nın 8 inde csl jantı var :)
ama fotolardan değilde canlıda çok daha güzel fotolarda arabada siyah çıkıyor araba siyah değil aslında çok koyu lacivert güneşte mor filan değişik birşey... :)
mal iyiiii :D masallah
Maşallah kazasız belasız...
Çok iyi Maşallah eline sağlık GokiZD
Kocaman maşaallah emre Allah kaza bela vermesin.
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor
Dün kanlı canlı gördüm çok acayip duruyordu :)
Eyvallah takashi :D
Teşekkürler arkadaşlar...
Teşekkürler :D
Bu arada gökhan kardeşime resimler için teşekkür ederim bu soğukta resim çekicek diye kıçı dondu adamın..Ellerine sağlık pampa :D
maşallah harika görünüyor
Farlar hariç herşey güzel Sonradan takılan angel farlardan nefret ediyorum :( kazasız belasız iyi günlerde kullanın.