maaaşallah dillere destan dedikleri bu olsa gerek..
Printable View
maaaşallah dillere destan dedikleri bu olsa gerek..
Masallah Allah kazadan beladan nazardan korusun...E46 M3 ler beni hep benden almistir zaten bu da ayri bi guzel yilan gibi duruyo :)
ya bilader müsayit bir zamanda denesek olmamı ?
kardeşim yeni gördüm aracını maşallah ok gibi, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
Emre masallah aracın cok guzel, Allah kaza bela vermesin
Goki sana bu topicte de helal diyorum, cok guzel fotolar :)
Bu nasıl bı guzellıktır yaw :)
Bi NK bide UT (seyfinin m3) şu ana kadar en begendgım ıkı e46 m3..
maşallah emre :)
mermi gibi maşallah :)
çok güzel yaa ;) maşallah
çok temiz maşallah
uzun zaman olmuştu nerelerdeydin sen ?
böyle güzel m3 uzun zamandır görmemiştim
sadece plakalık istiyor :)
plakalık alındı ama yurt dısından getiricek rotar yaptı :):)
allah kaza bela wermesın tek kelıme maşallah :)
Arkadaslar iyi dilekler guzel gorusler icin cok cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamiorum su anda is yerinde calisiorum,telden yaziyorum Allah herkese cok cok daha iyilerini cok cok daha guzelleri nasip etsin..Cok saolun resimler icin gokiye organizasyon icin cem kardesime ayri tesekkur.
avatarınla imzanı kes, yaptım la
Tesekkur ederim kardsm
Yaw yürürü nasıl bu canavarın biraz da giderinden bahset merakta bırakma :)
Walla çok güzel. Gerçekten çok özel bir araba. Kazasız belasız keyifle bin inşallah.
araban yüzünden e46 m3lere girip baktım akşam akşam :) kafamı bulandırdı vallahi, ama bunun kadar temizini bulmak zor heralde baya, tekrar maşallah
Gideri bildigin standart m3 sadece csl egzos var,kasnak setini taktiricam aylardir evosport un motorunda olucagina aylardir bagajinda geziniyor amerikadaki arkadasim gelir ise gruppe m filtre kiti ile elektronik plakaligimi getirirse onlari ayni anda taktiricam baskada bisi yapmayi dusunmuorum zaten hafta sonlari biniorum,bindigimden cok cilaliorum diyebilirim uzmeden sakin kullaniorum anlik duzluklerde basiyorum cok bisi beklemiyorum simdilik bana yetiyor acikcasi...
Bu M3'e hayranim masallah, Allah nazarlardan saklasin :) Goki sen de baya gelismissin guzel fotograflar cikmis eline saglik :D Ama keskinligi cok abartmissin la yorucu oluyor bu kadari, daha 'stock' cek :p
maşallah çok diri görünüyor..güle güle kullanın
Araca massallah resimleri nerde cektiniz?
emre bu arac için hedars ss replika ve carbon manifolt var
vyalnız bunların işe yaraması için beyin vs lazım aklında olsun
gerek yok cem zaten dün buluşmada bir kaç arkadaş satmayı düşünürmüsün filan dedi veririm belki belli olmaz.Yetiyor zaten kardeşim..Rollinge çıkıp gazlasam alırımda.Biliyosun hafta sonu gezmek için anlık sıkıntımızı alması için basıyoruz bastığımız zaman o kdr iddaamız hırsımız yok..
İyi dilekler için teşekkürler.Resimler buluşma yeri isparkın maltepedeki büyük otoparkında çekildi.
Kaç basıyo bu :D
inanılmaz güzel güzküyor :D söyliyiek başka bişey diyemiyorum jantlar çok başarılı
Maşallah. çok şık gerçekten.. zadelerden göki eline saglık :D
Zevkli adamsın vesselam , yurtdışında yapılıpta ağzımızın suyunu akıttığımız m3lerden farkı yok
maşallah kazasız belasız
Maşallah..Benimde ileride e39 m5 almak gibi bir isteğim var :)
benim imzam gibi oldu ama bu da lazım :)
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/12349.jpg
maşallah cok guzel duruyor.rengide cok canlı:) kazasız belasız.
abi öne plaka koymasan dahi iyi duracak tabi işin birde polis kısmı var dimi
çok güzel araç maşallah göki abi seninde ellerine sağlık
Yakından Daha Da Güzel BMw Buluşmasında Gördüm Canlı CAnlı Kıpır Kıpır Maşaallah..
çok teşekkür ederim kardeşim,seninki kadar karakterli değil ama olsun idare ediyor :) ben camarodan daha cok haz alıyorum :D
Çok saol kardeşim cümlemize kazasız belasız..
İnşallah Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkürler.Cümlemize..
Plaka konusunu diğer konulardada yazdım kardeşim.Mayısa kadar filan geçici olarak duruyor,polislerden sıkıntı olmasın diye tampon altı plakalıkla foto çekimlerinde plaka olmıcak inşallah sadece çewirmelerde açıcam Allah kısmet ederse..İyi düşüncelerin için sağol.
Çok teşekkür ederim.Güzel bir gündü.
Üşenmeyip yorum yazan iyi veya kötü zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim.
41 kere maşallah.herşeyiyle 10 numara duruyo.kazasız belasız