Maaşallah çok güzel bir TEG. Bir kere G.O.P Sarıgöl'de, bir kere de Forum İstanbul otoparkında gördüm. Gerçekten çok hoşuma gitti ve çok ilgimi çekti. Yalnız bir eleştiri yapmadan edemicem. Stoplardaki beyaz folyolar kötü durmuş bence...
Printable View
Maaşallah çok güzel bir TEG. Bir kere G.O.P Sarıgöl'de, bir kere de Forum İstanbul otoparkında gördüm. Gerçekten çok hoşuma gitti ve çok ilgimi çekti. Yalnız bir eleştiri yapmadan edemicem. Stoplardaki beyaz folyolar kötü durmuş bence...
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/8/83.jpg
güzel araç zaman zaman görüyorum...
maşallah kazasız belasız
Masallah, uzunlarda sarı ampul mü var H1 mi?
Fena bi makina,kazasız belasız Maşallah
olmus olmus sari far minibus ampulunden bende isteremmm
gayet hoş duruyor maşallah kazasız belasız...
kazasız belasız inşallah
çok güzel bir araç
Maşallah kazasız belasız :)
güzel görünüyor maşallah:)
Masallah Allah Nazarlardan :)
maşallah :)
maşallah çok diri duruyor araç. önden duruşunda nedense bi eksiklik hissettim. ya çok yüksek ya çok çıplak bişeler eksik duruyor sanki.siyah cam filmi,spoon ayna da yapılırsa daha bir toplu durur sanki.ama ne olursa olsun iri kaslı bir boxer köpeği gibi maaşallah
hepinize teşekkür ederim beyler.
aracın bikaç işi var arka tampon havalanrımasını iptal edicem,ön tamponda ek pek iyi tutturulmamış daha doğrusu boyanmamış,ön tamponun yanlarına canard takılıp sökülmüş boya kazaınmış ufak olarak
motor işleride vardı onlarıda atölye özge ve cem taşçı sponsorluğunda çok güzel hallettik :D
sarı ampullerin H1 olup olmadığını malesef bilmiyordum aracın üzerindeydi aldığımda. ayrıca uzun değiller sislerim onlar abi.
Tein'leri dün taktık arka güzel düştü önde düştü ama ufak biraz daha inesi var
(Sakın kesik yay filan kullanmayın,spor yay'dan şaşmayın arkadaşlar,aldığımda kesikti filan kütük gibiydi araba huzuru spor yay'da buldum.ayrıca arka iki amörtisörümüz çok fena haldeydi kaynak maynak yapılmış cem abi sağolsun onun TEG'den çıkanları taktık)
komple cam filmi düşünmüyor değilim,ayrıca jantları ''takata green'' yapıp yapmama arasındayım.
iler ki dönemlerde bi headers,iskender ara boru yaptırıcam ara borularım çok kıvrımlı ve sol arkadan değl sağ arkadan çıkartmayı planlıyorum.
inşallah cila buluşmasında daha parlak daha net fotoğrafları çekilirse koyarız yine.
hepimize kazasız belasız sürüşler
Maşaallah kazasız belasız hoş görünüyor. Arka tampondaki havalandırmaları sköünce daha güzel olur bencede:)
bahsettiğim rötüşlerden sonra tadından yenmez bence ;)
kazasız belasız
maaşallah cok temiz cok diri duruyor.
teglerin önden çok deli,fena bi duruşu var bunda olduğu gibi maşallah:)