maşallah kanka kazasız belasız şu benim makina bi çıksında güzel resimler çekeriz yan yana
Printable View
maşallah kanka kazasız belasız şu benim makina bi çıksında güzel resimler çekeriz yan yana
cok tatlı arac masallahh
maaşallah bomba olmuş :)
teşekkür ederim hepimize kazasız belasız inşallah
sağolun..
auhauah YED markanın içinde aem wideband auhauah :D :D
teşekkür ederim beğenmenize sevindim
sağol kardeşim vallahi merakla bekliyorum senin aracı :)
teşekkür ederim..
sağolun,bu aralar biraz ilgisiz bıraktık artık başladık işte yoğunlaşmaya :)
http://img689.imageshack.us/img689/1...0220111817.jpg
Uploaded with ImageShack.us
XTD Stage2 Debriyaj setim geldi.
OMP Corsica offsetli süet direksiyonumuzda gelicek inşallah bugün yarın.
Hafif volan ve şanzuman işi kalıyor geriye. inşallah onu da halledicez biraz maddiyat olarak göçme durumları yaşıyorum:D
Debriyaj telinide yeniliycem inşallah fakat servis 270tl fiyat verince ayriyetten 1-1buçuk ay sonra gelir denince durup düşünmek en iyisi volan alabilirim biraz daha ekleyip o paranın üstüne çünkü :D inşallah yaza kadar hepsini halledicez ama.
güzel makina sürat olarak nasıl tatmin edicimi bu arada işim gereği hasköye gidiyorum baya görmüşlüğüm var saygılar
aga teli sktr et volana girr :D
olmaz oğlum yaptık mı tam yapalım.
ama beklesin mayısa kadar vaktimiz var :D
hayırlı olsun kardeşim :)
bı satamadım :D masallah kazasız belasız
Maşallah ok gibi diri bir araç ve çok güzel olmuş. Resimlere bakarken dedimki sadece arka tampondaki havalandırmalar olmamış geri kalan bütünlük süper :) Zaten sende onu iptal etme kararı almışın. İptal edince sade ve şık bir görüntüsü olacağına eminim
teşekkür ederim melih kankam.
tuncay enis: dediğinden hiçbişey anlamadım ne yazdın? :)
ozluturk: ön arka tampon komple boyaya filan giricek. o delikleri aldığım kişiler açmış malesef. kapatıcaz onları;) teşekkür ederim
bu arada omp direksiyonumuzuda taktık yarın fotosunu çeker eklerim :)
maşallah kardeşim, kaza bela vermesin mahallemizin ender güzellerinden :)
khk teg,teg dünyasında tek:) bu slogan kullanılmışmıydı daha önce :D
abim ne anlar slogandan :p tiki teg o ne öyle al sana slogan :D neyse konuyu kirletmeden tekrar maşallah diyelim khk ya ben kaçim :)