Maşallah çok temız.KAzasız belasz..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Nazar değmesin. Harika...
çok diri duruyor hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin
bu kadar orjinal arabada orjinal far/stop daha da güzel olabilir, nacizane tavsiyem![]()
yorumlar için çok teşekkür ederim..evet oldukça orjinal saklanmış bi araba stepnedeki koruyucu kapağına duruyororjinal far stobunu satan arkadaştan teslim aldım, fakat farlardan birinin ayağı kırılmış onu tamir ettirip yada yenisini alıp takmayı planlıyorum bende..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Nazar değmesin,çok güzel..
çok güsel üstad maşşallah.her vts gördüğümde aklıma doyamadığım mavişim gelir
maşşallah tekrar.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
şahan güle güle kullan.. taş gibi araba...
Dogruya dogru vallaha ..
Ben de VTS'lerin koltuklarini ve kapi dosemelerini sevemedim oldum olasi .. Ama karasor ve gorunus olarak kesinlikle cok guzel ..
Siteden bir arkadas satiyordu 15.250 gibi bi rakama ilani vardi ..O arac mi bu ?
Cidden cok guzel cok diri duruyor umarim hayirlisi olur ..
Seviyor musun bilmem ama " sahibinden.com " da 375TL'ye morette vardi orjinal Saxo MK2 icin , piano black rengi ile cok hos durar dige dusunuyorum ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
[QUOTE=Pug;1670476]Dogruya dogru vallaha ..
Ben de VTS'lerin koltuklarini ve kapi dosemelerini sevemedim oldum olasi .. Ama karasor ve gorunus olarak kesinlikle cok guzel ..
Siteden bir arkadas satiyordu 15.250 gibi bi rakama ilani vardi ..O arac mi bu ?
Cidden cok guzel cok diri duruyor umarim hayirlisi olur ..
Seviyor musun bilmem ama " sahibinden.com " da 375TL'ye morette vardi orjinal Saxo MK2 icin , piano black rengi ile cok hos durar dige dusunuyorum ..[/QUOT
yok bu o satılık araç değil.neyseki o arkadaşı satmaktan vazgeçirdim sonunda.sanırım cebeci taraflarından aldınız.hayırlı olsun maşallah
Şahan başkan geri dönüş yaptın mı sonundaFR010'dan sonra bunu da mı konuşturacaksın
Rabbim kaza bela vermesin inşallah,10 numara Saxo aldın...Maaşallah![]()
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)